.
Manu Van Acker
dinsdag 23 april 2024

Manu Van Acker: “Dan sta je daar met de cameraploeg in je kielzog”

Ze negeerde hem volledig

Manu Van Acker kent zijn vuurdoop als presentator dankzij ‘Het Perfecte Plaatje’. Het programma is al een hit in Nederland en natuurlijk hoopt Manu dat het programma ook succes kent in Vlaanderen.

In Nederland presenteert Tijl Beckand het programma. Hij ligt momenteel zwaar onder vuur door zijn harde grappen over het privéleven van de kandidaten. Dat Manu zoiets zal overkomen, lijkt onbestaande.

“Zo zit ik niet in elkaar, nee, al vind ik het wel leuk om de kandidaten af en toe eens uit hun tent te lokken. Zo van: 'Wauw, jij mag naar de finale! Terwijl je niet eens weet waar de aan- en uitknop van een fototoestel staat.' Dat heeft die deelnemer trouwens niet zo geapprecieerd”, lacht Manu in Humo.

Manu heeft wel contact gehad met Tijl en hem om een paar tips gevraagd. Zo vertelde hij dat Manu zich vooral niet mocht laten doen door een deelnemer als die even snauwt in het heetst van de strijd.

“Ik ben blij dat ik die raad ter harte heb genomen, maar het was niet altijd even makkelijk. Barbara Sarafian, bijvoorbeeld, negeerde me gewoon. Dan sta je daar met een cameraploeg in je zog: 'En, Barbara, hoe gaat het?' Geen antwoord. Maar in die gevallen zette ik door.”

Bio van Manu Van Acker

Meer Over:

Manu Van Acker