.
News Image

Mama Ian Thomas: Amerikaans avontuur ten einde

Mama van Ian Thomas woont terug in Vlaanderen.


Op twee maanden na verhuisde Brigitte Derks twee jaar geleden naar Los Angeles. Samen met haar dochter Lila-Jane zou ze haar zoon Ian Thomas vergezellen om diens internationale carrière uit te bouwen. Dat lukte bijzonder goed en Ian trok een deel van de wereld rond en werd hier en daar (voorzichtig) gelanceerd. Deze zomer is Ian vooral in Vlaanderen terug te vinden en tourt hij met zijn band langs verschillende festivals.

Voor mama Brigitte is het internationale avontuur (voorlopig) voorbij: zij kwam terug naar Europa. Zeg nooit definitief want het gezin van Chris Van Tongelen heeft een grote voorliefde voor Amerika. Maar dochter Lila-Jane had last van heimwee. Twee jaar weg van vrienden, schoolkameraadjes en familie, het begon door te wegen voor Lila-Jane. De afgelopen weken werd er afscheid genomen van een mooie periode in Los Angeles. Ook daar maakte het gezin heel wat vrienden. Vanaf nu is Vlaanderen terug de uitvalsbasis van het gezin. Brigitte gaat binnenkort aan de slag voor de musical Chaplin en wellicht zullen er nog wel wat werkaanbiedingen volgen.



En de internationale carrière van Ian Thomas? Daar werken ze gewoon verder aan. Ian Thomas is ondertussen volwassen en groot genoeg om eventueel zelf voor korte periode naar de Verenigde Staten te trekken. En bovendien heeft hij ook nog eens een manager die hem maar wat graag wil vergezellen. Volgende maand bijvoorbeeld trekt Ian samen met zijn manager weer naar de Verenigde Staten.