.
News Image

Maartje Van Neygen had wat te vieren

't Is zelfs nog leuker dan haar verjaardag!


Maartje Van Neygen heeft gisterenavond een grote stap in haar jonge leven gezet. Ze is namelijk afgestudeerd met grote onderscheiding in de richting Nederlands-Duits. En dat heeft ze uiteraard gevierd.

De zangeres was net als haar ouders Erik en Sanne zo trots dat ze het goede nieuws meteen op Facebook plaatste. Ze laat weten dat deze drie jaar op het Odisee Campus Waas voorbij zijn gevlogen. Kortom, Maartje wil ook iedereen bedanken van wie ze les heeft gekregen en met wie ze in de les heeft gezeten. Nu mag Maartje Van Neygen dus zelf voor de klas staan. Een dikke proficiat ook vanwege de Showbizz-Site!



Omwille van haar studies was het de laatste tijd wat stil geworden rond de zangeres, om zich logischerwijs volledig toe te leggen op het behalen van dit diploma.

Vorig jaar bracht Maartje Van Neygen het album Brussel-Berlin op de markt. Daarna volgden nog de concerten Thuis bij de Van Neygens met Maartje en haar ouders op diverse locaties.



We mogen veronderstellen dat Maartje zal blijven zingen en het zal combineren met haar toekomstige job in het onderwijs.


Bio van Maartje Van Neygen

Meer Over:

Maartje Van Neygen