.
Maarten Bosmans in Familie
zaterdag 13 januari 2024

Maarten Bosmans: “Ze heeft het daar soms moeilijk mee”

Hij maakte een belofte

Maarten Bosmans en zijn vrouw Zuzana zijn al vele jaren samen. Zuzana woont in Tsjechië waar ook Maarten de helft van de tijd woont. De andere helft van de tijd moeten ze elkaar missen en dat is niet altijd makkelijk.

Het was zeker niet makkelijk toen Maarten een geheimzinnige infectie kreeg die hem de helft van zijn voet kostte. Op zo’n momenten ben je als koppel het liefst de hele tijd bij elkaar.

“Zuzana heeft het er soms moeilijk mee dat we niet permanent samenwonen. Maar wat mijn kinderen in Tsjechië hebben, kan ik hen hier niet bieden. Een mooi, vrijstaand huis met een grote tuin in het groen. Zij leven daar nog zoals ik vroeger: op straat spelen, alleen naar de speeltuin gaan, bosbessen plukken... En dat op amper 20 kilometer van Praag”, zegt Maarten in Dag Allemaal.

Maarten beloofde zijn vrouw dat ze binnen dit en twee jaar permanent gaan samenwonen. Dan zou de acteur naar Tsjechië verhuizen.

“Maar na de première van ‘Zo mooi, zo blond’, kwam ze naar mij en zei ze dat ik niet mag stoppen met spelen”, begint Maarten. “Spelen is zijn leven! Dat wil ik hem niet afpakken, hoe graag ik hem ook bij mij wil. Maar wat gaat hij doen in een dorp met amper vijftig huizen”, klinkt het bij Zuzana.

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans