.
News Image

Maanrock breidt uit

Ze gaan van 4 naar 8 locaties.


Ondertussen staat de volledige line-up van Maanrock online op hun website. Nieuw dit jaar is dat dit gratis evenement dat plaatsheeft in het laatste weekend van augustus uitbreidt met nieuwe concepten naar vrij recent aangelegde stadstuinen, zo schrijft Gazet van Antwerpen.

Voorzitter Kristof Calvo van mmMechelen zegt dat het programma een beetje doet denken aan een miniversie van de Gentse Feesten, maar met een concept dat meer en meer de Mechelaar wil betrekken. Zowel grote namen als lokale talenten krijgen er hun kansen. De populaire topartiesten zullen opnieuw de Grote Markt en de Ijzerenleen onveilig maken. Op de Botermarkt zal voor de eerste keer op vrijdagavond een free podium worden georganiseerd.



Andere nieuwigheden zijn Rommy's Zomertuin in de Sinte-Mettetuin op zondag 27 augustus, waar kinderen baas zijn. Op zaterdag 26 augustus wordt de tuin omgevormd tot een oase van eigenzinnige muzikale sessies. Zondag zijn er rustige beats te horen tijdens een picknick.



Dansen kan op het Cultuurplein en dat op zaterdag en zondag. Drie dansscholen zullen deelnemen. In de Theatertuin van het Moreelshuis in het Groot Begijnhof wordt de voorstelling De getemde feeks van Sjarabang vzw en De Moedertaal opnieuw gespeeld.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Kristof Calvo

Meer Over:

Kristof Calvo