.
Luc Steeno
donderdag 27 oktober 2016

Luc Steeno gooit privéleven niet te grabbel

Hij heeft geen behoefte om erover te praten.


Over Luc Steeno lezen we maar heel weinig in de boekjes over zijn privésituatie. In het programma Hadiemicha 2.0 op Ment Tv vertelde de zanger dat hij weinig behoefte heeft om iets over zijn privéleven te vertellen.

Met de outing van Luc Appermont en Bart Kaëll dook de naam van Luc Steeno ook op in de media. Micha Marah was ook benieuwd hoe het nu zit of zat, maar Luc Steeno laat alles in het midden. Volgens de zanger is het toch niet belangrijk of hij het nu met een vrouw dan wel met een man doet. Dit is namelijk niet het enige wat Luc Steeno afschermt. Er is zelfs een vraag gekomen van Sofie Dumont om bij hem in huis te komen koken, maar ook dat blokte hij af. Mensen moeten toch niet weten in welk bed ik slaap of hoe mijn huis eruit ziet gaf hij nog mee.



Toch zijn er dingen die voor Luc Steeno minder privé zijn. Zo mag iedereen weten dat hij thuis graag in jogging rondloopt en zich niet altijd scheert. Op het podium ziet hij er wel steeds verzorgd uit.



In 2003 maakte Luc Steeno een trio-album, samen met Willy Sommers en Lisa del Bo. Ooit zei Willy Sommers in een weekblad dat Luc Steeno het grootste zwijn van hun drieën was. De verklaring van de sympathieke zanger is dat hij de ambiance er graag inbracht. Lisa wist niet wat ze meemaakte en Willy is ook een beetje bezadigder en bij mij is er altijd ambiance, zelfs in de studio zei Luc Steeno nog. Zeven jaar lang deden ze met hun drieën regelmatig een optreden.



Op zondag 30 oktober is er een nieuwe uitzending van Hadiemicha 2.0 en deze keer is Willy Sommers te gast tussen 21 en 22 uur. De uitzending start meteen na De dag van de Loftrompet, dat reeds om 14 uur aanvangt op Ment Tv.



Tekst: Nico Vanaken