.
News Image

Lopen met Evy

Evy Gruyaert leerde haar volk lopen. Zes jaar na haar eerste boek, is het tijd voor een opvolger. In deze volledig nieuwe uitgave deelt Evy haar vernieuwde aanpak.

Lopen met Evy is de perfecte handleiding voor elke beginnende loper. Dankzij de handige loopschema's leer je op 10 weken tijd 5 km lopen. Daarnaast vind je ook tal van nieuwe stretchtechnieken en nuttig voedingsadvies. Wat na die 5 km: bij die afstand blijven of evolueren naar 10 km? Ook dat vind je terug in Lopen met Evy!

Lopen is goed voor je lichamelijke gezondheid, maar ook je geest en mindset varen er wel bij. Evy verklapt je al haar me-time geheimen, want lopen = me-time!

Evy Gruyaert is bekend van o.a. tv en presenteert verschillende programma's op VIER. Evy schreef tal van 'start to'-boeken waaronder het succesvolle Start to run waarmee ze Vlaanderen en Nederland massaal aan het lopen bracht. Na een knieoperatie leerde ze yoga kennen. In juni 2015 volgde er een boek, Yoga met Evy, met bijbehorend onlineplatform (www.yogametevy.com).

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert