You are here

Lize dumpt Jefferson in Temptation Island

15/02/2017 22:30-

Neemt Lize nu wraak?

Temptation Island is nu écht begonnen. Het eerste kampvuur is een feit en dat zullen de koppels geweten hebben.

​Lisa en Merijn zijn de eersten die elkaars beelden te zien krijgen.  De stress zit er enorm in bij Merijn want ook hij is benieuwd naar de beelden die hij te zien zal krijgen. Hij heeft zijn vriendin een aantal dagen niet gezien. De kans om slechte beelden te zien te krijgen zit er écht wel in. Merijn komt als een stresskip toe op het kampvuur maar hij krijgt alleen maar brave beelden te zien van Lisa. Er is dan ook nog niet veel gebeurd de eerste drie dagen. Maar hoe interpreteert Lisa de beelden die ze van Merijn te zien krijgt? Merijn wil zich absoluut bewijzen tegenover Lisa en daarvoor ontwijkt hij zelfs de verleidsters. En dat is iets wat Lisa volledig bevalt.  

Niels en Rosanna hebben een ijzersterke relatie, tenminste dat beweren zij. Toch weet Niels op welke man Rosanna eventueel zou kunnen vallen en zijn grootste vrees dreigt werkelijkheid te worden. Zij heeft een goede band met Alex en het lijkt er volgens Niels op dat zij hem inderdaad leuk aan het vinden is. Niels krijgt de beelden te zien waarop Rosanna belooft om met Alex te daten als de relatie met Niels op de klippen zou lopen. En die beelden hakken er bij Niels écht wel in. Rosanna vertelt op het kampvuur dat ze nergens bang voor is, zo sterk is haar relatie met Niels. Zelfs de beelden waarop te zien is dat Niels met één van de meisjes stoeit in bed, doet haar niets.  Rosanna heeft een blind vertrouwen in Niels.

Herbert gaf eerder aan een jaloers type te zijn. Wanneer hij de eerste beelden van zijn Jolien te zien krijgt, twijfelt hij aan hoe hij de beelden moet interpreteren. Jolien heeft het duidelijk naar haar zin in het resort maar ze probeert de verleiders op afstand te houden en dat bevalt Herbert toch wel. Hij kan uiteindelijk lachen met de beelden die hij te zien krijgt. Herbert ziet Jolien zoals ze is en denkt dat er niets aan de hand is. Jolien vertrouwt Herbert niet meer voor de volle 100% en dat is de reden waarom het koppel zich had ingeschreven. Herbert vertelde de verleidsters op de boot dat hij geen regels opgelegd had gekregen maar dat hij zichzelf regels had opgelegd.

‘Waarschijnlijk wou hij gewoon stoer overkomen”, reageert Jolien op de beelden.  Maar Jolien krijgt het moeilijk wanneer Herbert vertelt dat Saartje hetzelfde karakter heeft en dat hij en Saartje echt wel goed bij elkaar passen. De tranen staan in de ogen van Jolien die meteen steun krijgt van de andere vrouwen. “Ik pas bij hem, hij past mij mij. Hij past bij niemand anders”, reageert Jolien. “Dus als hij dat zegt, ja… Zes jaar wegsmijten, daarvoor?” En Jolien krijgt nog extra beelden te zien.  Saartje beweert dat Herbert haar gevraagd heeft om mee naar zijn kamer te komen. Beelden die hard aankomen bij Jolien. Zij laat haar hoofd op hol brengen door enkele uitspraken want uiteindelijk was er niets te zien op te beelden.

Save the best for last? Absoluut. Afgelopen week werden Lize en Ken al samen gespot in Antwerpen. Zijn zij een koppel en is de relatie tussen Lize en Jefferson over en uit? Ken probeert met zijn gitaar en liedjes in te spelen op de emoties van Lize. Jefferson ziet dat Lize zich goed voelt bij Ken en dat zorgt voor een ongemakkelijk gevoel bij hem . Ook de uitspraak dat Ken volgens haar een echte temptation zou kunnen zijn omdat hij héél uniek is, is olie op het vuur smijten. “Die intieme gesprekken maken me bang”, gaat Jefferson verder.  Jeffferson heeft al een doel voor als hun relatie zou standhouden: meer liefde tonen.

Jefferson heeft Lize in het verleden gekwetst en ze hoopt dat Jefferson zijn mannetje kan staan tussen het vrouwelijk geweld op het resort. Lize kan nog leven met de beelden van Jefferson die op zijn date een sensuele salsadans doet.  De armlengte afstand was er wel niet maar Jefferson heeft een sensuele dans op een normale manier gedanst. Maar dan krijgt Lize de beelden te zien waarop Jefferson aan het droogneuken is.  Beelden die bij Lize héél hard overkomen. “Oke, ik ben er klaar mee. Ik ben er echt klaar mee”, reageert zij. Hoewel de andere vrouwen beweren dat Jefferson niets misdaan heeft, is Lize vastberaden.

“Hij heeft haar niet weggeduwd. Hij had haar toch kunnen wegduwen? Jeffie is sterker dan zij. Als hij haar wilt wegduwen, doet hij dat. Oké? Er zijn in ons resort ook mannen die mij probeerden te knuffelen, ik heb ze weggeduwd. Dat is gewoon degoutant . Gewoon op het fucking eerste kampvuur, serieus? Voor mij zegt dat echt genoeg, dit zegt genoeg. “
Lize reageert bijzonder fel op wat ze te zien heeft gekregen. “Ze zijn aan het droogneuken”, vertelt Lize aan Annelien. “Onze belangrijkste afspraak is respect. Dat is daar niet.  Hij heeft gewoon geen respect voor mij.  Als je in een relatie geen wederzijds respect hebt, wat ben je dan aan het doen?”

Lize is diep teleurgesteld in haar partner en beste vriend Jefferson maar ze kan op het resort al snel rekenen op de steun van Ken. Zij en Ken brengen de nacht samen door. Niet in bed, wel buiten. Ken mag liedjes voor hem spelen. Wat Lize betreft is de relatie tussen haar en Jefferson over en uit. Zij gaat zich de rest van haar verblijft wellicht eens goed amuseren met Ken en wil alle resterende dates met Ken doorbrengen. Lize heeft het gevoel dat Ken oprecht interesse in haar heeft. En omdat Jefferson niet trouw is, hoeft zij dat blijkbaar ook niet echt te zijn.

En dan is er nog het andere slachtoffer van het eerste kampvoor. Jolien vreest dat de klik die haar vriend Herbert met Saartje heeft dramatische gevolgen kan hebben voor haar relatie. “Na zes jaar ben ik nog altijd smoorverliefd op hem.  “Als hij bij mij is, is hij ook smoorverliefd op mij. Voor we vertrokken zei hij nog dat hij me graag ziet en ‘we niet uit elkaar gaan. Als we terug zijn, gaan we trouwen. Ik ga het je direct vragen’. En hij zei ook “Stop met je pil, ik wil een kindje met jou. En dan doet hij zo.’ Krijgen we binnenkort opnieuw een huwelijksaanzoek bij Temptation Island? Wie weet. Maar hoe is het met de mannen? Op het resort moet iedereen Niels met rust laten. Hij heeft het duidelijk moeilijk met de beelden die hij van zijn partner Rosanna te zien kreeg. Herbert zoekt meteen het gezelschap van Saartje op en zij kan hem probleemloos wijsmaken dat ze smoor op hem is. Herbert is een vogel voor de kat, sla ons woorden gade. Herbert hoopt echter dat Saartje niet écht verliefd is op hem. Jefferson beseft na het kampvuur dat Ken een écht gevaar is voor zijn relatie met Lize. Maar de grootste temptation moet nog komen: volgende week komen er twee verleiders én twee verleidsters bij op Temptation Island.

Meer nieuws over:

Temptation Island

Gerelateerde foto's:

Editie 2016

Temptation Island - Zaventem - 20/02/2016

Temptation Final Party 2009 @ Versuz

Temptation Island - Hasselt - 17/04/2009

Persvoorstelling

Temptation Island - Antwerpen - 22/03/2006