.
News Image

Lindsay, openhartig over haar bevalling en het moeilijk zwanger worden

Lindsay openhartig in Ment op zondag.


Aanstaande zondag is Lindsay te gast bij Ment Op Zondag. Tijdens het programma is de zangeres bijzonder openhartig over haar bevalling en het feit dat zij moeilijkheden had om zwanger te worden.



Lindsay: Ik heb een zeer goeie bevalling gehad, ik had nooit een schrikgevoel en ben heel goed bijgestaan door de mensen. De bevalling zou me zeker niet afschrikken voor een tweede kindje. De eerste keer dat kleintje in je armen… ah.. dat is zo intens. Dan denk je ‘oh, is dat wondertje van ons? Het heeft twee dagen geduurd voor ik besefte dat het echt van ons was. Toen ik met haar alleen was, ’s nachts, legde ik haar op de borst. Dat was écht ons momentje’. Ook nu ligt het graag bij ons, ook bij Kris, op onze borst. We willen dat gevoel nog een hele tijd beleven.



De kinderwens van Lindsay was al jaren aanwezig maar het lukte oorspronkelijk niet. Ik heb heel wat jaren moeten wachten op een kind. 9 jaar. Meer en meer mensen hebben het moeilijk om natuurlijk kinderen te krijgen. Ik heb te lang gewacht om naar IVF over te aan. Ik was wat bang van het hormonale, eventuele stemmingswisselingen. Maar dat viel zo mee. Ik had vaak een dipje, maar ik zei bij mezelf: ‘Ik zal een kindje krijgen’. Het heeft 8 IVF-pogingen geduurd. Maar ik ben nu zo blij.

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay