.
News Image

Lindsay had duwtje in de rug nodig om voor IVF te gaan

Laat haar voor veel koppels een inspiratiebron zijn!


Een stralende Lindsay sprak openlijk in Ment op zondag over haar zwangerschap en bevalling. Uiteindelijk zou ze zelfs durven om voor een tweede kind te gaan, maar ze is nu al heel erg gelukkig.

Negen jaar was het wachten voor de sympathieke zangeres op Lisa-Marie. Alles verwoordde ze in haar vorige single, Een verlangen te groot. Toen Lindsay in een dipje zat en een slapeloze nacht beleefde schreef ze op een uur tijd de tekst voor dat nummer.

Doordat de presentatrice van de Vlaamse Top 10 zelfs op zon- en feestdagen al eens naar het ziekenhuis moest gaan beseft ze dat er meer mensen met deze problematiek worstelen. De zangeres heeft naar eigen zeggen veel te lang gewacht om de stap naar IVF te zetten. Ze wist niet wat er allemaal op haar af zou komen, ook wat het hormonale aspect betrof. Klaar om die stap te zetten was ze niet, tot er een klik in haar hoofd werd gemaakt en een kennis haar op het juiste spoor zette. Die kennis belde naar het secretariaat van Dokter De Vos van het UZ Jette om voor Lindsay een afspraak te maken.



Met dit openhartige interview wil Lindsay mensen een hart onder de riem steken die moeilijk zwanger geraken om te blijven doorgaan en niet op te geven, want een klein kindje is uiteraard prachtig. De zangeres had uiteindelijk acht IVF-pogingen nodig en ze is enorm blij dat dit bestaat! Ze geeft nog mee dat je er beter vroeger aan kunt beginnen, want met de leeftijd van de vrouw neemt ook haar vruchtbaarheid af. Lindsay is 39 jaar en dat is al vrij oud om voor de eerste keer moeder te worden.



In de bucketlist zei Lindsay dat ze ooit oma wil worden, omdat ze ziet hoeveel deugd het haar moeder Simonne doet. Ook trouwen staat op die bucketlist. Haar vriend Kris heeft dus al een duidelijke hint gekregen.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay