.
News Image

Linda en Jan gaan scheiden

Linda in shock door de melding van Jan.



Hoelang gaat de soap tussen Linda en Jan nog duren in Familie? Dat is de vraag die heel wat kijkers van Familie zich al een hele tijd stellen. Jan heeft een affaire met Viv en dat is Linda een tijdje geleden aan de weet gekomen. Het was haar zoon Guido die er haar attent op maakte dat Jan Van den Bossche vreemd ging.

Linda kon haar ogen niet geloven en werd emotioneel gekraakt. Jan zat tussen twee vuren en wist niet voor wie te kiezen. Maar vrijdagavond hakte hij de knoop door, mede onder druk van Viv. Jan vertelde Linda dat hij wou scheiden. Linda sloeg meteen in paniek want zij had verwacht dat Jan zou vertellen dat hij voor haar had gekozen. Maar Jan kiest dus voor Viv en wil scheiden. Linda geraakt zo over haar toeren dat ze op de grond viel. Maandag zal blijken dat Linda in het ziekenhuis is opgenomen.



Of dit voorval de beslissing van Jan zal beïnvloeden? Die kans lijkt ons bijzonder klein te zijn. Meer zelfs: nu Linda even niet meer in het café te zien zal zijn, ligt de weg voor Jan en Viv volledig open. Vorig jaar raakte bekend dat Linda zou verdwijnen. Hilde Van Wesepoel kreeg het nieuws te horen dat de makers van Familie in de toekomst met haar personage Linda zullen stoppen. En dat afscheid komt steeds dichterbij. Verdwijnt Linda eerstdaags al uit de reeks of draait zij toch nog even mee?