.
News Image

Lignavita en Hanne Troonbeeckx brengen kookboek uit

Daarom blijft Hanne Troonbeeckx zo slank.


Met het boek ‘Geniet Je Slank’ wil Lignavita, de Limburgse afslankspecialist, zijn creatieve recepten delen met iedereen die een gezond leven leidt of wil gaan leiden. Niemand minder dan mediafiguur Hanne Troonbeeckx werkte mee aan het kookboek en gaf haar persoonlijke tips en tricks.




“Geniet je slank! Dat is de boodschap die ik met dit boek wil meegeven. Want laat ons eerlijk zijn, wie gaat er nu graag op dieet?” Aan het woord is BV Hanne Troonbeeckx, die vandaag samen met Lignavita het kookboek met de toepasselijke naam ‘Geniet Je Slank’ uitbrengt. “Ik ben dagelijks bezig met mijn lijn. Op twee manieren. Enerzijds om ze slank te houden. Maar ook om te genieten van het leven en ik heb het dan vooral over mijn sociale en culinaire leven.”



In dit boek vind je inspiratie, praktische tips en creatieve recepten die je ondersteunen bij of op weg helpen naar een gezonde eet- en leefstijl. En dit aan de hand van lekkere ontbijtjes, snelle maaltijden voor lunch of diner, verrassende tussendoortjes én tongstrelende desserts. De rode draad doorheen deze recepten? Lignavita-producten, natuurlijk!



Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx