.
News Image

Liefde voor sterren... uitgeregend

Niet alle artiesten hebben kunnen optreden.


Het zou maandag regenen, veel regenen en dus ging zaterdag het gerucht de ronde dat de opnames van de laatste aflevering van Liefde Voor Sterren Tegen De Muziek Op zouden uitgesteld worden. VTM liet ons zondag weten dat daar voorlopig geen sprake van was. Maandagochtend werd beslist om iedereen al vroeger naar Oostende uit te nodigen zodat er ingespeeld kon worden op de regen die eraan zat te komen. Het was zonnig in toen we rond 14 uur in Oostende arriveerden maar enkele uren later viel de regen al uit de lucht. De repetities werden tijdelijk stilgelegd maar na de buien weer hervat. De berichten over de avond wisselden elkaar in sneltempo af. Het zou droog blijven, neen er zou weer regen aankomen.

De generale repetitie zou opgenomen worden maar dat is uiteindelijk niet volledig gebeurd. Enkele acts stonden niet op het podium maar dat zou bij de opname wel weer in orde komen, niet? De weergoden deden alweer moeilijk en de regen viel met bakken uit de lucht. Pas iets voor 22 uur, bijna anderhalf uur na het normale tijdstip waarop de opname van start zou gaan, kwamen Nathalie Meskens en Christoff voor het eerst op het podium. Het bleef een tijdje droog tijdens de opname maar er kwam weer een buienlijn over Oostende getrokken. Heel veel mensen waren ondertussen al naar huis maar ettelijke honderden mensen bleven gewoon staan. Regen of niet, the show must go on.

Alleen zijn we benieuwd naar de show die we vrijdag op tv te zien zullen krijgen want diverse artiesten hebben uiteindelijk niet meer op het podium gestaan tijdens de opname. Of VTM al dan niet beelden van eerder op de dag gaat gebruiken is niet duidelijk.

Bekijk ook deze items over Liefde voor Sterren tegen de Muziek op:

Bio van Nathalie Meskens en Christoff