.
Lia Linda
vrijdag 5 april 2024

Lia Linda in ziekenhuis na val van trap

Wat is er gebeurd?

De Vlaamse zangeres Lia Linda ligt in het ziekenhuis, dat heeft onze redactie eerder deze week uit goede bron vernomen en werd ons bevestigd door haar man Max.

De zangeres ging eind vorige week slapen en is onderweg naar boven van de trap gevallen. In het ziekenhuis krijgt de zangeres nu de beste zorgen. Vorig weekend werd de zangeres op intensieve zorgen verzorgd, ondertussen is zij naar medium care overgebracht en heeft zij de eerste stapjes richting revalidatie gezet.


Lia Linda, geboren als Mireille De Buyser, zingt al jaren in binnen- en buitenland. Meer dan 190 landen bezocht zij dankzij de vele cruises die zij voor haar werk ervaarde. Zingen is het leven van de vorige maand 74 jaar geworden zangeres, maar dat gaat zij voor een tijdje helaas niet meer kunnen doen. Lia zal nog een tijdje in het ziekenhuis verblijven en er wacht haar ook nog een revalidatie. Dokters raden trouwens af om haar te bezoeken, kwestie van haar niet teveel te vermoeiden en om het herstel van de zangeres te versnellen.

Wij wensen Lia een spoedig herstel toe.

Bio van Lia Linda

Meer Over:

Lia Linda