.
News Image

Lesley-Ann Poppe had onenightstand

En ze vertelt nog meer intieme dingen!


Wie dacht dat elk geheim over Lesley-Ann Poppe ondertussen uitgelekt was, die heeft het mis. Afgelopen week werd Lesley-Ann Poppe geïnterviewd tijdens De Coen en Sander Show op de Nederlandse radio 538. En dat interview zou een bijzonder openhartig interview met het blonde model en tv-persoonlijkheid worden. Uiteraard was het onderwerp van gesprek de honderd dagen tellende uitdaging van Lesley-Ann Poppe waarbij ze elke dag één keer in bikini poseert terwijl ze een alledaags iets doet. De presentatoren waren duidelijk onder de indruk van de niet alledaagse stunt van Lesley-Ann Poppe. Lesley-Ann doet 100 doodgewone dingen uit het dagelijkse leven. Zo is ze afgelopen week bijvoorbeeld langs de autostrade gestopt om te liften.



Gelukkig gebeurde er geen enkel ongeval maar Lesley-Ann stelde wel vast dat heel wat mensen spontaan begonnen te toeteren. Helaas voor haar was er niemand die stopte om haar een eindje verderop weer af te zetten. Het kan niet alle dagen feest zijn, nietwaar?



Er doken al foto's op van Lesley-Ann die door Antwerpen fietst, aan het tanken is, aan de toog hangt, haar ticket betaalt in een parkeergarage of aan het vissen is op de kermis. Uiteraard met alleen een bikini aan. Maar waarom doet de blondine dit nu eigenlijk? Sinds maandag post ik elke dag een bikini-foto in een absurde, dagelijkse situatie met de hashtag ‪#‎DailyLifeInUnderwear‬. Behalve dat deze fotoreeks in de eerste plaats gewoon grappig is, doe ik dit niet zomaar. Per foto krijgt de VZW Moeders voor Moeders 25 euro. Deze organisatie zet zich in voor gezinnen met jonge kinderen, die het financieel zeer moeilijk hebben. Jullie kunnen hun website bezoeken op www.moedersvoormoeders.be. Als single mom ligt deze vereniging mij nauw aan het hart, gaat Lesley-Ann verder. Via deze #DailyLifeInUnderwear- actie hoop ik niet enkel mijn volgers, maar ook een aantal kinderen te laten glimlachen. Bon, straks mogen jullie je weer aan een compleet van de pot gerukte foto verwachten. Don’t forget to smile, het leven is al serieus genoeg! De afgelopen dagen doken er foto's van Lesley-Ann op terwijl ze aan het stofzuigen is, van de trein stapt, bij de kapper ligt, aan het afwassen is en zelfs de Zoo van Antwerpen bezoekt. De foto's zijn best leuk en worden door de volgers van Lesley-Ann Poppe enorm geapprecieerd.



Lesley-Ann voelde zich blijkbaar op haar gemak tijdens het interview en gaf op elke vraag een leuk antwoord. Maar even reageerde ze op een vraag waarop we echt geen reactie hadden verwacht. Wat ga je morgen doen?” was één van de laatste vragen die Lesley-Ann kreeg. “Geen idee, geen idee. Dat zullen we dan zien. Misschien ga ik wel naar de kapper” reageerde Lesley-Ann. Daarop reageerde het duo met “Oooh, wel voor je hoofdhaar?” Lesley-Ann was niet overdonderd door de vraag en vertelde dat het de enige plaats op haar lichaam was waar ze nog haar heeft. Het is al van in 2010 geleden dat ik daar haar had, reageerde Lesley-Ann. Maar waarom gaf Lesley-Ann antwoord op die vraag? Wel, niemand kent mij in Nederland en ik dacht van toch eens iets op de radio te zeggen wat ze in België nooit zou vertellen. Dat konden de presentatoren best begrijpen en ze gingen nog een stapje verder. Ok, jij zegt hier dus gewoon dat jij geen landingsbaan hebt? gaat één van de presentatoren verder. Voila, dat zou ik nooit zeggen op de Belgische radio want dan staat dat de volgende dagen in de krant. De presentatoren vroegen of er nog dingen waren die ze nooit op de Belgische radio zou vertellen. Lesley-Ann twijfelde even maar vertelde uiteindelijk dat ze afgelopen zaterdag een one-night-stand had. Maar met wie was dat dan? Ik ken zijn naam maar ik ga zijn naam niet op de radio zeggen. De presentatoren vragen meteen of het met Gert (Verhulst) was. Heb je het al eens gedaan met Gert want die heeft het toch al met heel België gedaan?

Lesley-Ann reageert met de melding dat Gert zich vooral beperkt tot Studio 100 en schiet in de lach. De presentatoren hadden graag nog een nieuwtje dat Lesley-Ann nooit op de Belgische radio zou vertellen. Ze wou niet echt maar na lang twijfelen vertelde ze toch nog dat ze eigenlijk geen blondje is maar eigenlijk een brunette is. Mensen schelden mij soms uit voor dom blondje maar ik weet dat ik niet dom ben en zeker ook niet blond ben. De presentatoren sluiten af met de vraag of het nu een leuke one-night-stand was maar daar wou Lesley-Ann niet veel over kwijt: Het was één nacht en dat was voldoende, klonk het.

Oei, dat moet geen al te beste one-night-stand geweest zijn. Hopelijk leest de man waarover het gaat dit bericht nu niet want dan zal hij zich ongetwijfeld wel gekwetst voelen. Er volgde nog een grapje van de presentator dat hij zaterdag zijn jas bij Lesley-Ann vergeten was en dat was meteen het einde van het gesprek. Lesley-Ann Poppe is hot, zoveel is duidelijk en nu ze ook in Nederland de media haalt, maakt haar dat nog populairder. Lesley-Ann heeft haar lesje trouwens wel geleerd. Ze stuurde de tweet Wat hebben we vandaag geleerd: What happens in Nederland, does not stay in Nederland. Miljaar :-s de wereld in. Tja, het internet heeft geen grenzen meer.


Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe