.
News Image

Leestip: Je partner en jij gelukkig in 7 stappen

Met deze stimulerende teksten en doe-opdrachten kan elke man of vrouw zijn of haar partner, en ook zichzelf gelukkig maken.

Met deze stimulerende teksten en doe-opdrachten kan elke man of vrouw zijn of haar partner, en ook zichzelf gelukkig maken.

De eerste titel in een inspirerende nieuwe reeks! Je hebt een partner en in de beginperiode was je er zeker van dat dit dé grote liefde was. Je dacht: ‘Dit is voor altijd en het zal alleen maar mooier worden.’ Taart, slagroom, tranen van geluk, vioolmuziek, gordijnen dicht.. En ze leefde nog lang en gelukkig! Maar waar sta je vandaag? Ben je ontnuchterd of loopt het nog lekker tussen jullie? Je weet: het kan altijd beter. Een relatie is nooit perfect en het loont de moeite om eraan te sleutelen. Want als je ervoor zorgt dat jouw relatie beter wordt, dan maak je je partner gelukkig. En daardoor word jij ook gelukkiger, dat verzeker ik je! Met deze stimulerende teksten en doe-opdrachten kan elke man of vrouw zijn of haar partner, en ook zichzelf gelukkig maken. Karel Claes is expert in relaties en zaakvoerder van het communicatieagentschap Dialocom. Hij schreef een reeks populaire psychologische boekjes – o.a. Het boek van de vriendschap, Dankjewel en Ik wens je geluk, Ik wens je beterschap, Ik hou van jou – die enthousiast werden onthaald en waarvan meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht in Vlaanderen en Nederland. Je partner en jij gelukkig in 7 stappen – Karel Claes ISBN 9789002239762 - € 12,50 – 144 blz. – paperback – Een uitgave van Standaard Uitgeverij