.
News Image

Leestip: 70 heerlijke klassieke recepten van bij ons

Soms mag het gewoon eens ‘van bij ons’ zijn. Dan krijgen we zin in de goede oude Vlaamse keuken, in een eerlijk gerecht met dat robuuste, authentieke karakter van ons culinair erfgoed, met een knipoog naar de traditie.

Soms mag het gewoon eens ‘van bij ons’ zijn. Dan krijgen we zin in de goede oude Vlaamse keuken, in een eerlijk gerecht met dat robuuste, authentieke karakter van ons culinair erfgoed, met een knipoog naar de traditie.

Mario’s Vlaamse keuken is een boek over handgepelde garnalen, heerlijke ambachtelijke vleeswaren, lekkere regionale groente en fruit en klassieke desserts. Over de schatten uit onze eigen lucht, grond en water, rijk gelardeerd met historische weetjes rond streken en gewoontes, nuttig kookadvies en ten slotte maar liefst 70 recepten uit de goede oude Vlaamse keuken.8232; Mario Cattoor (chef van het Brugse restaurant ‘De Vlaamsche Pot’) leidt de recepten in en doet ons kennismaken met de heerlijke wereld van potjesvlees en tuutjespap, van de perfecte garnaalkroket, luchtige wafels en van Gents stoofvlees! ’Mario’s Vlaamse keuken’ kost 24,95 euro en is verkrijgbaar in elke boekhandel of online te bestellen.