.
News Image

Lady Gaga en Tony Bennett maandag in Brussel

Dan toch geen clipopname maar wel een concert.


De stad Brussel, Universal Music en Mobistar zijn verheugd de komst te bevestigen van Tony Bennett en Lady Gaga op de Grote Markt in Brussel komende maandag, 22 september.

Naar aanleiding van de release van hun gezamenlijke jazz album “Cheeck To Cheek”, dat eveneens maandag 22 september verschijnt, zullen beide artiesten - die op dat moment voor hun solotournee in België zijn - van de gelegenheid gebruik maken om een hoogst uitzonderlijk optreden te geven op de Grote Markt van Brussel. Dit optreden wordt met 4K cinema camera’s gefilmd en later dit jaar wereldwijd uitgezonden.

“Cheek To Cheek” bevat enkele van de mooiste jazzklassiekers gebracht door Tony Bennett en Lady Gaga. Hoewel er tussen beide artiesten een leeftijdsverschil van 60 jaar zit, lijkt het in duetten als “Cheek To Cheek”, “But Beautiful” en “I Won’t Dance” alsof beiden artiesten al jaren samen optreden. Aan het album, opgenomen in New York City, werd een jaar lang gewerkt door enkele groten namen uit de jazzwereld. Zo werkten onder andere Mike Renzi, Gray Sargent, Harold Jones en Marchall Wood, allen uit het Bennetts kwartet, alsook pianist Tom Ranier mee aan Cheek To Cheek. Jazztrompettist en goede vriend van Lady Gaga, Brian Newman en zijn New Yorks jazz kwintet waren eveneens van de partij. Maar ook enkele bekende solomuzikanten zoals tenorsaxofonist Joe Lovano, trompettist George Rabbai en de in juli overleden fluitist Paul Horn werkten met veel plezier mee aan dit prachtige album. “Cheek To Cheek” is nu al beschikbaar als pre-order op iTunes: https://itunes.apple.com/be/album/cheek-to-cheek-deluxe-version/id909716160.

“Dit evenement is een ongelooflijk uithangbord voor de stad Brussel en haar Grote Markt. Het doet me dan ook enorm veel plezier dat deze twee wereldsterren voor onze hoofdstad gekozen hebben!” zegt Philippe Close, Brussels schepen van toerisme.

Patrick Guns, General Manager van Universal Music Belgium hierover: “We zijn heel blij om de kans te hebben, naar aanleiding van het nieuwe album van Lady Gaga en Tony Bennett, dit event te mogen organiseren op deze unieke locatie in onze hoofdstad en dit in aanwezigheid van deze twee gerenommeerde artiesten.”

Mobistar geeft via zijn getrouwheidsprogramma Have a nice day 2500 duotickets weg voor de exclusieve show van Tony Bennett en Lady Gaga. Op maandag 22 september om 22.30 uur zullen deze twee legendarische artiesten een show spelen exclusief voorbehouden aan Mobistar-klanten op de Grote Markt van Brussel. Enkel Mobistar-klanten zullen dus kunnen deelnemen aan een wedstrijd om plaatsen te winnen. Meer details over de wedstrijd kunt u vanaf woensdagochtend terugvinden op de Mobistar Facebookpagina: www.facebook.com/Mobistar.Belgie

Bio van Lady Gaga en Tony Bennett

Meer Over:

Lady Gaga Tony Bennett