.
News Image

Kristel Verbeke: ik vind dat heel vies

Is Kristel Verbeke een bazenpoeper?


Kristel Verbeke en Gert Verhulst in één en dezelfde aflevering van De Slimste Mens Ter Wereld, dat zou speciaal worden. Al bij de introductie van Kristel werd er gelachen: Als ze straks Gert naar huis speelt weten we het helemaal zeker: een bazenpoeper is er niet. Kristel kon er gelukkig ook mee lachen, al sloot ze wel even haar ogen.

Kristel nam vooral deel omdat het van moetes was. Neen, ze moest niet van Gert, ook niet van haar man Gene maar wel van haar opa. Hij is fan van Erik Van Looy en ze moest van hem meespelen. Ik ken de Gert iets beter en ik weet dat Gert over alles iets weet en ik vind dat toch ne slimme gast, vertelt Kristel wanneer Erik aan Kristel vraagt hoe ze de andere kandidaten inschat. Een slimme gast, gaat Erik verder. Vind je hem ook een aantrekkelijke gast? is de bijna logische volgende vraag die uit de mond van Erik komt waarop Kristel meteen repliceert met Zeg Erik, maar welke richting ga je uit?



Later in het programma - bij de zoveelste blackout van Kristel - doet ze de uitstraak dat het heel vies is om hier te zitten. Thuis meespelen is volgens Kristel veel makkelijker want daar weet ze meestal wel de antwoorden te vinden. Kristel heef duidelijk veel naar De Slimste Mens Ter Wereld gekeken want ze weet dat de antwoorden van bekende mensen vaak met de nationaliteit en beroep te maken hebben. Voor het programma heeft Kristel een kruisje op haar hand gezet als reminder dat ze daaraan moet denken. En wat vergeet Kristel tijdens de finaleronde? Net die twee soorten antwoorden.



Kristel speelde Gert Verhulst niet naar huis. De vraag die nu op veel mensen hun lippen ligt: is Kristel nu een bazenpoeper of niet? Volgens ons is ze dat niet. Al wat Kristel doet, doet ze met hart en ziel. Jammer dat ze niet verder geraakt is in De Slimste Mens Ter Wereld maar K3 zal er geen plaat minder door verkopen.