.
News Image

Koppels vertrekken op huwelijksreis

Maandag leren de koppels van Blind Getrouwd elkaar beter kennen.
Evelien en Nicolas, Veerle en Nick, Tine en Ben en Sally en Mathias: alle vier koppels zeiden 'ja' tegen mekaar. Ondertussen zagen alweer meer dan 1 miljoen fans de derde aflevering (1.091.848 kijkers, goed voor een marktaandeel van 36,8% op VVA 18-54; live +3). In de vierde aflevering van Blind Getrouwd op maandag 20 februari, ontwaken de koppels de ochtend na hun huwelijksfeest. Veel tijd om terug te blikken is er echter niet, want de duo's vertrekken meteen op huwelijksreis, waar ze mekaar na een intensieve eerste dag samen, in alle rust beter kunnen leren kennen.

Nicolas en Evelien beleven een heerlijke ochtend en vliegen erna naar Tenerife. Worden zij daar met hun voetjes op de grond gezet, of blijven ze verder dromen? Dat Nicolas zijn trouwring meteen kwijtspeelt, kan al een eerste obstakel vormen.

Veerle en Nick genieten van de zon in Gran Canaria. Tot nu toe waren beiden zeer tevreden met hun match, maar Veerle bleef er rustig bij en nam nog een beetje een afwachtende houding aan. Kan Nick haar beetje bij beetje voor zich winnen op huwelijksreis?
Tine en Ben konden het vanaf de eerste seconde goed vinden met mekaar, maar Ben is niet helemaal Tines type. Kan ze daardoor kijken eens ze hem nog beter leert kennen op Lanzarote?

En wat met Sally en Mathias? Hun huwelijksfeest liet een geweldige indruk na, maar kunnen ze die geweldige eerste dag samen verder zetten op Fuerteventura?

Blind Getrouwd, maandag februari om 20.35 op VTM.