.
News Image

Kijkers van Thuis in shock

Toon probeert Judith te verkrachten


Het was geen gezellige avond voor de kijkers van de VRT-soap Thuis. In de aflevering van vrijdag kregen de kijkers een vrijpartij en een een poging tot verkrachting te zien. Erover vonden heel wat fans van Thuis. Dat Tom zich liet inpalmen voor Karin, dat kunnen de kijkers nog begrijpen maar dat Toon Judith tot seks probeert te dwingen, dat is voor de meeste kijkers een stap te ver. Vrijdagavond rond 20.30 uur, heel wat mama's en papa's zitten met de kinderen te genieten van een avondje Thuis. Lekker gezellig allemaal in de zetel, verstand op nul en keihard genieten van de dagelijkse portie Thuis. Tenminste, dat was de bedoeling want heel wat kijkers konden nadien aan hun kinderen uitleggen wat Toon met Judith aan het doen was. Toon probeerde Judith dingen te laten doen waar zij totaal geen zin in had. Toon, stop ermee, stop er aub mee. Ik wil het niet, Toon, Judith verzet zich tegen Toon en wanneer ze het woord klootzak roept, voelt Toon een stevige pijn tussen zijn benen.



​De kijkers ergerden zich duidelijk aan wat er in Thuis gebeurde. We hebben enkele van de commentaren op een rijtje gezet. Onderaan leest u ook nog een reactie van Luc Bomans himself.



Valerie De Ley: Wtf dien Toon is helemaal zot geworden?! Komt van al dat vogelen. 't Wordt tijd dat die vertrekt, z'n tekst is tegenwoordig toch niet meer dan godverdomme! Die moeten nogal sterke deuren hebben daar in Thuis.

En Tom al nen even grote vetzak! Hij zou zich beter wat meer met z'n vrouw bezighouden.




Chiron Delombaerde: Iedereen kruipt daar op iedereen en da wordt allemaal als normaal beschouwd blijkbaar, net als sommige andere verhaallijnen. De makers van Thuis zijn klaarblijkelijk vergeten da zeer veel jonge, en ook oudere, beïnvloedbare kijkers meekijken... Mocht ik kinderen hebben zouden ze er in de verste verte nog naar mogen kijken want het is er echt over aan't gaan. Ge kunt maatschappelijk relevante onderwerpen naar voor brengen maar maak er geen hoerenboel van die elke dag op tv verschijnt.




Valentine Van Breusegem: Thuis heeft een absoluut dieptepunt bereikt, vooral met dat optreden van Bob. Wat een hoog Familiegehalte




Annelies Hens: Sorry, maar ik vind de scheefpoeperij en aantal (pogingen) tot verkrachting er wel dik aan het over gaan. Mag het nog eens iets anders zijn...?! Degoutant!!




Diana Hazart: Bah waar stopt dit gehoer en tamboer eigenlijk??? Niks dan verkrachtingen nog in Thuis? Er kijken ook om 20.00 u nog kinderen naar tv. Exit met die tamara, bob en toon en Tom. Vroeger was thuis leuk om te zien nu niet meer! Schaam jullie die dit programma nog uitzenden! SCHANDE!




Sarah van Bael: Ze kunnen het programma beter van naam veranderen naar Temptation thuis ofzo. Bestaat er nog iets anders dan bij elkaar in bed belanden?




Birgit Berkvens: Ik begrijp toch heel veel comments niet... 90% doet alsof de scenaristen pure horrorverhalen vertonen, terwijl overspel, bedrog en verkrachtingen.... sad but true ook in het dagdagelijks leven gebeuren. En ik dacht net dat dit het hele concept van Thuis was? Alles wat kan in real life weerspiegelen... Doen ze goe!




Monique Gilis: Waar is de thuis van vroeger. Het was veel leuker om naar te kijken, het moet ontspannend blijven. En op dit uur kijken er nog veel kinderen en voor het ogenblik is er meer seks dan wat anders te zien. Ze hebben gewoon geen respect meer voor elkaar.




Ann Haesevoets:Moeten alle acteurs nu hatelijke personen worden zodat de kijker blij gaat zijn als ze uit de serie stappen? Eerst jana de eeuwige bleitsmoel en nu toon de harteloze vrouwengek. Terwijl ik bill wel een goede acteur vind


Luc Bomans zou Luc Bomans niet zijn mocht hij er geen uitleg over hebben: Waar is Toon in hemelsnaam mee bezig? Denkt hij nu echt dat met Judith te willen vrijen tegen haar goesting de oplossing is? Ik weet waarover ik spreek, remember Simonne! Het is niet omdat hij Karin, Jana en Kaat in zijn bed gekregen heeft dat Judith dit ook zou willen! Dit gaat over meer dan het feit dat hij Kaat gedumpt heeft, volgens mij heeft hij de dood van stefanie nooit verwerkt! Toon moet dringend eens langs bij een psychiater, als het de politie niet wordt! Want Judith moet dit aangeven! En terwijl Toon bijna zijn vriendin verkracht zit Tom opnieuw bij Karin! Eigenlijk kan ik me de verontwaardiging in de huiskamers van jullie levendig voorstellen, schreef Luc op Facebook.