.
Jimmy uit Big Brother
donderdag 14 maart 2024

Kijkers krijgen vandaag superveel macht van Big Brother!

Bewoners maken er een zootje van!

Woensdagavond zijn de Big Brother-bewoners in duo moeten gaan nomineren en dat was voor sommigen zwaarder dan gedacht. De bewoners waren op zowat alles voorbereid, maar lieten zich toch vangen in het spel. Zelfs Karen en Tom, zij hebben een 'domme' keuze gemaakt, Karen kon zich na de nominatiestemming zelfs tegen het hoofd slaan.

De bewoners moesten in duo allemaal drie mensen nomineren. Dat waren dus in totaal 15 namen stemmen verspreid over maximum zes genomineerden en dat zorgde voor een moeilijke situatie.
“Er is een gelijke stand gekomen bij het nomineren tussen bepaalde bewoners. 😱 Donderdag tussen 9-11 mogen jullie via Instagram laten weten wie volgens jou niet genomineerd zou moeten zijn. Houd onze socials in de gaten en red donderdag jouw favo bewoner van een nominatie. 🚨“, liet Big Brother woensdagavond weten.

Dilano is wellicht de koploper, hij zou wel eens vier stemmen gekregen kunnen hebben. Wellicht zijn er dan nog eens drie of vier mensen die elk evenveel stemmen kregen en daarvan wil Big Brother er nu al één vrijstellen. Let wel, je kan alleen stemmen als je de Instagramapp op je smartphone hebt staan. Volg bigbrothernlbe en kies op het profiel om je te abonneren op de Big Brother 2024 Livestream updates. Alleen dan kan je namelijk stemmen. Stemmen kan straks dus tussen 9 en 11 uur, even later maakt Big Brother in het huis de namen van de genomineerden bekend. En wie weet gaan er enkele bewoners dan grote ogen trekken.
En de kijkers? Die kunnen vanaf dan stemmen op wie er zaterdag blijft.