.
News Image

Kevin Janssens oorzaak van einde van K3

Beslissing over split vorig jaar al gevallen?

 


Het Laatste Nieuws pakte vorige week uit met de primeur over de split van K3 en heeft vandaag weer groot artikel over de groep. De krant kent namelijk de echte reden waarom K3 ermee stopt. En die reden zou Kevin Janssens zijn, de acteur waarmee Josje zo'n anderhalf jaar samen was. De twee werden in de zomer van 2013 voor het eerste samen gespot. Tijdens Rock Werchter genoten de twee van elkaar. Josje en Kevin waren een mooi koppel maar Kevin vond dat K3 te min was voor Josje. In zijn ogen moest Josje werken aan een internationale carrière. Kevin zag het allemaal voor hem en praatte lange tijd om Josje in.

Volgens de krant Het Laatste Nieuws besloot Josje in augustus van 2014 uit de groep te stappen. Het nieuws werd stil gehouden want er zou naar een oplossing gezocht worden. Toen Josje en Kevin deelnamen aan het programma Dansdate waren er duidelijk al problemen. Kevin verdween vaak meteen in de backstage terwijl Josje met de andere kandidaten de pers te woord stond. Enkele weken na de finale raakte bekend dat de twee uit elkaar waren.

Ondertussen waren ze bij Studio 100 al enige tijd aan het brainstormen over de toekomst van K3. We kennen ondertussen al een deel van het vervolg: Studio 100, SBS6 en VTM gaan op zoek naar een nieuwe K3.