.
Katja Retsin
zaterdag 1 augustus 2015

Katja Retsin slachtoffer van paparazzo

Fotograaf kiekt Katja Retsin in sexy pose.


Presentatrice en onderneemster Katja Retsin werd een tijdje geleden in het holst van de nacht gefotografeerd terwijl ze op haar bed haar benen aan het insmeren was. Best een sexy pose, dat mag gezegd worden. De fotograaf legde ook vast hoe Jan Schepens in de kamer naast de slaapkamer op zijn laptop bezig was. De foto's zijn ondertussen aan MSN.be bezorgd en we namen deze ochtend dan ook contact op met Katja Retsin om wat tekst en uitleg te krijgen. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat Katja opgezet is met paparazzi in Vlaanderen. Het duurde even voor we Katja aan de lijn hadden maar het is ons toch gelukt.

Het klopt, ik ben gefotografeerd door Filip Naudts, een fantastisch goede fotograaf. Hij heeft dat gefotografeerd als paparazzo als het ware. Filip heeft zich verscholen met zijn fototoestel en een tijdje op de loer gelegen en mij dan gefotografeerd op een moment dat ik het niet verwacht had. Katja was wel degelijk op de hoogte van de aanwezigheid van een fotograaf want Filip Naudts had enkele tientallen modellen gevraagd om mee te werken aan de shoot. Een geregisseerde maar tegelijk ook speelse shoot. Naudts maakte de afgelopen maanden voyeuristische opnamem van interieurs waarin zich nachtelijke taferelen aan het afspelen zijn met vooral bv's. Ze zouden betrapt en gefotografeerd kunnen geweest zijn door een op de loer liggende foute overbuur, maar uiteindelijk zijn ze in veredelde paparazzo-stijl vastgelegd door fotograaf-regisseur Filip Naudts. Zijn signatuur is dan ook duidelijk aanwezig.

Katja Retsin is meer dan tevreden met het resultaat. Ze lag op bed tv aan het kijken terwijl ze lingerie had. Het mocht een beetje pikant zijn. Het is een bijzonder mooie foto geworden. Ik was aangetrokken door het thema en vond het een goed idee van de fotograaf. Ik wist wel dat Filip dat ongelooflijk goed ging doen. Ik ken Filip namelijk al enkele jaren. Eigenlijk zie je vooral de gevels van heel mooie huizen en appartementen en ergens achter een venster zie je dan toch iemand zitten of liggen. Je wil dan toch dichterbij gaan kijken en gaan loeren wat die persoon aan het doen heeft en wat die aan heeft.