.
News Image

Kassa Kassa voor Baba Yega

Hoeveel verdient Baba Yega per optreden?


Ze waren de winnaars van Belgium's Got Talent en willen die overwinning blijkbaar ook verzilveren. Baba Yega won nog geen drie weken geleden maar liefst 50.000 euro dankzij de overwinning bij Belgium's Got Talent maar ze willen duidelijk meer. Dat blijkt deze week uit een artikel dat in Dag Allemaal is verschenen. Het weekblad sprak namelijk met de manager van de groep en wie het over managers heeft, heeft het vaak over geld. En wat blijkt nu? Baba Yega vraagt best wel veel geld voor een optreden. Voor een optreden van amper tien minuten betaal je maar liefst 520 euro, per minuut wel te verstaan.



Ja, u leest het goed: de groep Baba Yega vraagt maar liefst 5.200 euro voor een optreden van amper 10 minuten. Dat schrijft Dag Allemaal deze week. En dat is zelfs nog niet de duurste formule. De vijf mysterieuze dansers met identieke pakjes aan en intrigerende maskers op vragen 6.210 euro voor een show van een uur met vijf dansers, een dj en een fotosessie. Maar of het vijftal dan effectief een uur op het podium zullen staan is nog maar de vraag. De kans is groot dat die tijd vooral door de dj ingevuld zal worden. Volgens Dag Allemaal is er ook een goedkope versie van Baba Yega maar dan krijg je maar drie dansers voor 3.200 euro.



Vijf mysterieuze dansers met identieke pakjes aan en intrigerende maskers op, zo maakte Baba Yega de afgelopen weken furore in de talentenjacht Belgium's Got Talent op VTM. Jurylid Dan Karaty stuurde hen met een 'golden buzzer' na hun eerste auditie meteen door naar de liveshows, waar de stem van het grote publiek het danscollectief prompt tot winnaar van de talentenjacht bombardeerde. Baba Yega brengt elke keer opnieuw een fantastische show, op en naast het podium, met een strakke act en verbluffende danspasjes. Het buitenaardse dansmysterie brengt een geheimzinnige en vernieuwende act, en dit zonder één woord te zeggen.