.
News Image

Karen Damen verliest 12 kilo

Karen Damen is echt veel gewicht kwijt.


Wat is er in hemelsnaam aan de hand met Karen Damen? De rosse van K3 is 11 kilo kwijt. Dat lezen we in Het Nieuwsblad van vrijdag.

Karen Damen is al een tijdje op zoek naar het perfecte lichaam en daar heeft ze heel wat voor over. Zo kwamen we afgelopen week aan de weet dat Karen botox had laten inspuiten om verlost te zijn van die vervelende rimpels op haar voorhoofd. Eerder bekende Karen ook al dat ze een ooglidcorrectie had laten uitvoeren.Karen en haar uiterlijk, het ligt gevoelig.

Het leuke is dat Karen niets achter de rug van de mensen doet, ze komt er gewoon voor uit en dat siert haar. In Het Nieuwsblad van vrijdag lezen we dat Karen ondertussen ook al elf kilo vermagerd is. Haar streefdoel was 12 kilo maar of ze dat haalt is nog maar de vraag. Hoe Karen vermagerd is? Wel, door een strak voedingsschema te volgen en te sporten. Karen heeft best een druk leven maar de afgelopen weken was het rustig en kon ze thuis gezonde slaatjes maken. Dat lukt haar uiteraard niet als ze een ganse dag voor K3 of voor tv-opnames on the road is. Bovendien slaagde Karen erin om ook veel te sporten. Karen voelt zich super in haar vel nu ze heel wat gewicht kwijt is. Zeker de complimenten die ze krijgt doen haar goed. Zo was ze onlangs in de winkel waar de winkeljuffrouw een small ging halen omdat een medium volgens haar te groot was. Dit is het resultaat van twee kiwi's en een appel eten. Het was even op de tanden bijten voor Karen maar het is haar toch maar gelukt. Karen is ervan overtuigd dat iedere vrouw dit moet kunnen. Aast Karen op een carrière als dieet-guru?