You are here

Karen Damen onder vuur

08/12/2017 18:19-

Dit had zij niet zien aankomen.

Er is veel heisa over de hoes van de nieuwe single van Karen Damen en dat had ze niet zien aankomen. Verschillende mensen storen zich aan het feit dat Karen Damen voor haar nieuwe single “Een ander spoor” op een spoorweg poseert. En dat terwijl een bedrijf als Infrabel ieder jaar weer veel tijd en geld steekt om het spoorlopen tegen te gaan. Karen Damen die iets promoot wat wettelijk niet mag, daar kunnen een aantal mensen niet mee lachen en vooral spoorwegbeheerder Infrabel niet.
Thomas Baeken van Infrabel trapt meteen een open deur in. “De debuutsingle van Karen Damen start wat Infrabel betreft met een valse noot. Door op de sporen te gaan staan – en we weten allemaal dat dat levensgevaarlijk en niet wettelijk is - geeft Karen Damen wat ons betreft een foute boodschap.”
De spoorweg waarop Karen Damen poseerde mag dan wel niet meer in gebruik zijn, niet iedereen die de foto ziet weet dat de desbetreffende spoorweg niet meer in gebruik is en Karen geeft volgens Infrabel dan ook een slecht voorbeeld. Infrabel vreest dat fans van Karen de foto willen namaken maar daar zijn de fans van Karen het niet mee eens.

“De voorbije vijf jaar zijn er door het spoorlopen meer dan 30 dodelijke slachtoffers gevallen, allemaal mensen die dachten dat ze nog wel snel het spoor zouden kunnen oversteken.”
Karen reageerde ondertussen met een bericht: “Je leven is een omweg waard. Even voor alle duidelijkheid: Deze foto is genomen op een verlaten spoor dat niet meer in gebruik is. Spoorlopen is levensgevaarlijk en wettelijk verboden. Alsjeblief, wees verstandig. #loopnooitopdesporen”.
Karen erkent haar fout maar het was volgens haar niet slecht bedoeld. Hoe dan ook, de hele heisa is toch maar weer reclame voor de nieuwe single van Karen Damen.

Meer nieuws over:

Karen Damen

Gerelateerde foto's:

Vlaanderen feest

Karen Damen - Antwerpen - 11/07/2017

Rode Neuzen Concert

Karen Damen - Antwerpen - 30/11/2016

VIJF feest 10 jaar

Karen Damen - Antwerpen - 09/11/2014

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: