.
News Image

Kandidaten Mijn Pop-Uprestaurant in shock

Dit hadden ze niet zien aankomen.


De vier overblijvende pop-ups in Antwerpen en Kortrijk zitten in de laatste rechte lijn richting finaleweken. Wie van hen verdient een plekje onder de Blankenbergse zon? De jury maakt zeer binnenkort de twee finalisten bekend. Sepidesh, Gert en Sergio zullen bepalen wie er wel en wie niet naar Blankenberge mag. In de vier overgebleven pop-ups waren ze zich tot dinsdagavond er niet van bewust dat het avontuur van Mijn Pop-Uprestaurant wel eens sneller dan voorzien zou kunnen eindigen. Na de avondservice kregen de deelnemers nog een vrij onverwachte boodschap van Evi Hanssen. En die boodschap sloeg in als een bom…



Evi liet de duo’s weten dat de jury woensdag langs gaat in de popups om te bepalen wie er een ster krijgt. Die ster is goed voor 4.000 euro en een eervolle vermelding. Maar er is meer. Woensdagmiddag zullen de vier duo’s hun allerlaatste service in hun pop-ups in Kortrijk en Antwerpen draaien. Na de service zal iedereen moeten inpakken. Inpakken om volgende week te verhuizen naar Blankenberge of inpakken voor sluiting. Want er kan per locatie maar één duo mee naar Blankenberge. Het nieuws van de allerlaatste service in Antwerpen en Kortrijk slaat dan ook in als een bom.



Yannick en Leena, Mitchel en Daniela, Karel en Birger én Laure en Charlotte zaten er dinsdagavond maar beteuterd bij toen ze de boodschap van Evi te horen kregen. Iedereen had wel door dat er nog wat moest gebeuren voor de verhuis naar Blankenberge eraan komt maar dat het zo snel zou gaan, dat had niemand door. De duo’s zullen mogelijk een slapeloze nacht beleven en sommigen hadden al een korte nacht achter de rug omdat ze volop aan een nieuw menu aan het werken zijn. De vier duo’s willen nog één keer knallen en zich volledig geven. De inzet is groot.



De winnaar gaat naar de finale in Blankenberge, de verliezers liggen definitief uit het spel. De strijd barst nu écht los want niemand wil net voor de finale sluiten. Het lot van Yannick en Leena, Mitchel en Daniela, Karel en Birger én Laure en Charlotte ligt in de handen van Sepideh, Gert en Sergio. Welke duo's naar Blankenberge verhuizen, komen we donderdag aan de weet in Mijn Pop-Uprestaurant.