.
News Image

K3 zorgt vandaag voor primeur

K3 doet vanavond iets wat ze nooit eerder deden.


Geen verlengd weekend voor Karen, Kristel en Josje. Zij starten donderdagmiddag om 13 uur aan een laatste reeks van in totaal 11 concerten in de Lotto Arena te Antwerpen. Voor Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman breken emotionele dagen aan want ze staan nog 11 keer op het podium van de Antwerpse Lotto Arena. Eind november 2015 ging de afscheidstournee van de oude K3 van start en tegelijk werden Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn door het publiek verwelkomd als de nieuwe K3. Voor Josje, Karen en Kristel valt zondagavond rond 18.30 uur definitief het doek over hun mooie carrière bij K3. Het trio besloot in maart van vorig jaar om ermee te kappen. Normaal gezien zou het trio op zondag 17 april stoppen bij K3 maar door het grote succes van de afscheidstournee werd deze verlengd.

Die verlengingen starten vandaa dus in Antwerpen. Tussen nu en zondagavond zullen nog tienduizenden kinderen met hun ouders afscheid gaan nemen van Karen, Kristel en Josje. Want draai of keer het hoe je het wil: de mensen gaan dit weekend vooral om de oude K3 uit te zwaaien. Dit weekend doet K3 iets wat ze nooit eeder deden: ze geven donderdagavond én vrijdagavond een concert met staanplaatsen in de Lotto Arena. Het waren vooral fans van het eerste uur - die ondertussen meer dan volwassen geworden zijn - die deze vraag lanceerden. En kijk, Studio 100 besloot om op die vraag in te gaan. Tijdens deze twee shows zal het publiek echt mee kunnen zingen en dansen met de hits van K3. Een echte primeur in Vlaanderen en daar kjiken heel wat mensen naar uit.



En hoewel de kans bestaat dat we het hen nog persoonlijk kunnen zeggen: Kristel, Karen en Josje, enorm bedankt voor al die mooie jaren. Jullie hebben vele duizenden mensen leuke tijden bezorgd. We willen jullie bij deze nog een dikke virtuele knuffel geven. Dit is geen afscheid, dit is de start van een nieuw leven.

Bio van K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman

Bio van Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn