.
Overal K3
vrijdag 21 september 2018

K3 Zoekt K3-finaliste leert kinderen ontspannen

Daar is Jindra weer!


Jindra van Schaijk kennen we allemaal nog als K3 Zoekt K3-finaliste die maar nipt de duimen moest leggen tegen Klaasje Meijer om uiteindelijk Josje Huisman op te volgen als de nieuwe blonde van K3. Jindra bracht met de “Voel Jij Wat Ik Voel” EP ondertussen haar eigen muziek uit, maar kan nu eindelijk nog eens haar schouders zetten onder een project voor kinderen.

Samen met de VZW Joetz brengt ze voor Rode Neuzen Dag het liedje “Geen Paniek!” uit. Jindra zette haar rode neus op en leert kinderen ontstressen door middel van dans, yoga en massage. Jindra is “trots en blij” dat ze zich mag inzetten voor dit mooie initiatief.

“Kinderen met stress? Niet als het aan @joetzvzw ligt! Zij lanceerden deze week hun anti-stresslied ‘Geen Paniek!’. Zangeres @jindravs zette samen met een groep schoolkinderen van alle leeftijden haar rode neus op en leerde ontspannen door middel van dans, massage en yoga. Zing mee en relax!” Je kan het liedje beluisteren op Youtube en Jindra leert jullie ook de danspasjes aan in een aparte instructievideo.