.
Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts van K3
zondag 26 juli 2015

K3 zoekt K3: bootcamp van start

De zoektocht van K3 zoekt K3 gaat verder.


Voor de ongeveer 30 meisjes die zich bij de audities voor K3 zoekt K3 hebben weten te plaatsen breken er spannende tijden aan. Zo is er ook deze keer een bootcamp met alles erop en eraan. Zowat de ganse ploeg rond K3 zou van de partij zijn om de volgende ronde van K3 zoekt K3 aan te vangen. Studio 100 laat niets aan het toeval over in de zoektocht naar de drie nieuwe meisjes van K3. Verschillende mensen die in de toekomst met de nieuwe meisjes zullen moeten samenwerken zijn van de partij. En uiteraard zijn ook Karen, Kristel en Josje bij het bootcamp aanwezig.

Deze ochtend werd er verzameld aan de C-Mine in Genk. Tijdens het bootcamp zullen de meisjes geselecteerd worden die door mogen naar de liveshows die in september al van start zouden gaan. De finale is gepland voor begin november en dan neemt de nieuwe K3 meteen de nieuwe single op. Uit goede bron vernamen we dat die single al gekozen is en dat het in november nog gewoon een kwestie van inzingen en uitbrengen is. De componisten hebben hun werk dus al gedaan. Nu de rest nog...



De nieuwe meisjes van K3 zal geen rust gegund worden. Na het bootcamp starten de voorbereidingen voor de liveshows. Meteen na de finale gaan de drie meisjes niet alleen de studio in voor de nieuwe single maar ook voor een eerste cd. Die eerste cd zal meteen een album worden zonder Karen, Kristel en Josje. Studio 100 legt de lat hoog en kiest op amper een maand na de finale van K3 zoekt K3 meteen voor een volledige cd met de drie nieuwe meisjes. De releasedatum voor dat album is vrijdag 18 december.