.
Iedereen K3
dinsdag 21 februari 2017

K3-ergernis: Marthe wil alles beter weten

De ergernissen bij K3.


Hanne, Klaasje en Marthe van K3 hebben hun draai gevonden bij K3. Bij de start van de nieuwe theatertour van K3 stelden wij al vast dat de opvolgers van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke het bijzonder goed deden. Niemand die de de afwezigheid van de oude K3 als een gemis beschouwden, integendeel. Kristel Verbeke was maar wat blij met de reacties van de pers want we waren niet de enigen die vaststelden dat de nieuwe K3 er stond. Blijkbaar is ook het grote publiek overtuigd van de prestaties van Hanne, Klaasje en Marthe want de meiden hebben ondertussen meer dan 100.000 tickets verkocht.



Klaasje werd als blonde de opvolgster van Josje Huisman maar Klaasje is zeker geen copy van Josje geworden, integendeel. In Dag Allemaal vertelt de Nederlandse dat ze zeker niet zo rebels is als Josje. “Ik kan heel direct zijn, dat wel. Maar dat is misschien mijn Hollands kantje”. Klaasje was maandagavond trouwens met Elindo Avastia van Ghost Rockers op de première van de film Allemaal Familie in Antwerpen. Klaasje, die in Antwerpen woont, mocht de plaats van de vriendin van Elindo innemen bij de première. Klaasje staat deze week trouwens samen met Hanne en Marthe in het weekblad Dag Allemaal.

De dames mogen zich in Dag Allemaal eens goed laten gaan en vertellen dat ze echte vriendinnen zijn. “Ik denk niet dat je zo’n vriendschap kan faken, zeker niet met het leven dat wij leiden”, aldus Hanne. “Er is wel eens een kleine discussie, over iets onnozels zoals onze outfits ofzo, maar echte ruzie… neen. Het klikt wonderwel tussen ons, wij weten echt alles van elkaar.” En toch zijn er ook dingen waaraan het drietal zich stoort. Zo staat Klaasje regelmatig veel te lang voor de spiegel, al vertelt Marthe in Dag Allemaal dat het toch al wat gebeterd is. Marthe wil het dan weer altijd beter doen dan de rest.

“Onze danscoach Axana zegt dan altijd tegen Marthe: ‘je moetniet steeds iedereen verbeteren’”, vertelt Klaasje. Marthe weet van zichzelf dat ze graag de leiding neemt maar “ze moet niet altijd alles beter willen weten. Ze wil er ook iets aan doen, maar het lukt haar alleen niet”, lacht Klaasje. Hanne mag volgens haar collega’s meer ballen aan haar lijf hebben. Niet letterlijk, wel figuurlijk. “Jij bent veel te lief voor mensen. Je lacht dingen snel weg, cijfert jezelf soms weg”, vertelt Klaasje.

De vriendschap tussen Hanne, Klaasje en Marthe mag dan wel groot zijn, buiten hun werkuren komen ze niet bij elkaar over de vloer en daar is een eenvoudige reden voor. Omdat we elkaar al zo vaak zien, hé. We brengen onze vrije dagen liever met onze familie en vriendjes door, vertelt Hanne. Hanne is samen met Jorn, Marthe met Viktor en Klaasje met Max. Al geeft Klaasje wel toe dat ze Max niet zo vaak ziet. Ze moeten hun dagen echt wel plannen want ook Max heeft een bijzonder drukke agenda. Maar de liefde is groot, zoveel is duidelijk.

Bio van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke