.
News Image

Kürt Rogiers uit de kleren

Of toch niet, beste Kürt Rogiers??

Kürt Rogiers ging donderdag volledig uit de kleren en daar had hij een goede reden voor. Een hele week lang hoor je namelijk op Q-Music de Millennium Top 1000 en op een bepaald ogenblik moest Kürt Rogiers bij Big Brother komen en kreeg hij de opdracht om uit de kleren te gaan. Daar was natuurlijk een goede reden voor. Op een bepaald ogenblik kwam het liedje "Wrecking Ball" van Miley Cyrus voorbij en Kürt mocht een stukje uit de clip naspelen.

Dat deed hij niet zomaar, hoe meer likes zijn foto's haalden, hoe meer kledingstukken Kurt uitspeelde. Het begon met 1.000 likes, dan ging er bij 2.000 likes weer iets uit en bij 5.000 likes volgde nog een kledingstuk. Al snel steeg het aantal likes en dus moest Kürt nog een stapje verder gaan. Tot hij uiteindelijk niets meer aan had maar dat geloven de luisteraars van Q-Music niet. Kürt zat namelijk verstopt achter de stalen bal van "Wrecking Ball" en kan net zo goed nog zijn onderbroek aangehad hebben.

Ondertussen zitten de luisteraars op een volgende foto te wachten maar of die er komt is nog maar de vraag. Kürt is duidelijk nog zo moedig als Miley Cyrus.

Bio van Miley Cyrus en Kürt Rogiers