.
Juan Gerlo
zaterdag 10 februari 2024

Juan Gerlo: “Ik wil niemand voor het hoofd stoten”

Hij is geen vrouwenmagneet

De rol van Juan Gerlo en Mathias Mesmans in ‘Milo’ is zo’n beetje te vergelijken met William Vaesen die van Camille een popster wil maken. Juan speelt de manager en Mathias is de popster in wording.

“Daar kan je het inderdaad mee vergelijken. William zat trouwens als Camilles manager mee aan de onderhandelingstafel voor 'Milo'. Hij is erg to the point - wat wel nodig is als manager - maar geen haai zoals Aron. Chapeau trouwens voor wat hij nu met Camille bereikt, en daarvoor met K3”, klinkt het bij Juan in Tv Familie.

In ‘Milo’ speelt Juan de rol van Aron Deruwe. De manager van Liam, maar ook een vrouwenzot. Gelukkig lijkt Juan niet heel erg op zijn personage.

“Ik ben zelf meer een people pleaser, wil niemand voor het hoofd stoten. Terwijl Aron... dat is een egoïstische kerel, hé. En een vrouwenzot. Daten is een fulltime hobby van hem. Wel plezant om te spelen.”

Juan is zelf al een jaar gelukkig samen met zijn vriendin Luka, die ook te zien is in de reeks. “Ik leerde Luka kennen tijdens de audities voor 'Milo'. Zij speelt Milo's vriendin Victorine, de tweelingzus van Robyn. Onze verhaallijnen liggen nogal uit elkaar. En da's ook wel tof. Zo heb je 's avonds nog genoeg stof om over te praten.”

Bio van Juan Gerlo

Meer Over:

Juan Gerlo Milo