.
News Image

Josje terug naar Nederland?

Josje Huisman heeft de knoop doorgehakt


Josje Huisman gaat vandaag haar laatste K3-jaar in. Op 17 april 2016 geeft ze samen met Karen en Kristel haar allerlaatste K3-concert. Josje is ervan overtuigd dat er die dag wel wat traantjes zullen vallen maar de beslissing is genomen en Josje kijkt uit naar de toekomst.

De blonde van K3 heeft ondertussen beslist waar die toekomst zich zal afspelen. Josje verhuisde vijf jaar geleden naar Antwerpen om zo dichtbij haar werkplaats te zijn. Het werk achter de schermen speelt zich namelijk af in het hoofdkwartier van Studio 100 in Schelle, vlakbij Antwerpen. Om niet steeds weer de afstand Amsterdam-Schelle te moeten afleggen, besloot Josje halsoverkop te verhuizen naar Antwerpen. Aan de krant Het Laatste Nieuws vertelt Josje dit weekend dat ze er drie jaar over gedaan heeft om te wennen aan Vlaanderen.Het heeft lang geduurd voordat ik me echt thuis voelde in België, klinkt het. Ik miste mijn familie en mijn vrienden. Als Josje binnen een jaar niet meer de blonde van K3 is, dan staat niets een terugkeer naar Nederland in de weg. En toch heeft Josje beslist om in Vlaanderen te blijven wonen. Ik was naar Antwerpen verhuisd voor K3 en als dat op één of andere manier zou stoppen, wilde ik niet meteen terug vluchten naar Nederland. Het had me zoveel tijd en moeite gekost om hier te aarden - mij krijgen ze me nu niet meer weg.



Josje kocht een tijdje geleden een appartement in Antwerpen en daar voelt ze zich thuis. In het begin huurde Josje telkens iets en verhuisde ze een paar keer maar nu heeft ze haar eigen stekje. Nederland is niet het einde van de wereld. Als ik mijn familie wil zien of als ik mijn Nederlandse vrienden mis, stap ik mijn auto in. Josje gaat trouwens ook naar school in Antwerpen. Eén keer per week volgt ze er avondonderwijs. Vier uur lang, iedere week weer volgt ze een opleiding hoeden maken. Josje en mode, het is een mooie combinatie.