.
News Image

Josje praat over ruzie bij K3

Josje reageert op geruchten over ruzie.


Meteen na de laatste afscheidsshow van K3 dook het nieuws op dat Josje en Kristel ruzie zouden hebben. Aanleiding was een tweet van een fan die zag dat Josje en Kristel elkaar niet volgen op Instagram. Best raar want dat zou in het verleden wel het geval geweest zijn. Josje volgt Karen op Instagram, Kristel volgt Karen op Instagram maar de relatie tussen Kristel en Josje op Instagram zou verbroken zijn. De geruchtenmolen draaide op volle toeren maar hoe zit het nu eigenlijk tussen Josje en de rest van K3? Josje was dinsdagochtend te gast bij Qmusic en daar vertelde ze één en ander over haar relatie met Karen en Kristel.

Josje is afgelopen week uit Tokio teruggekeerd. Daar was ze voor een fotoshoot voor haar eerste boek #dresscodejosje. Vrijdag was ze in Nederland voor het huwelijk van haar broer maar dinsdagochtend zat de blonde van de oude K3 in de studio van Qmusic Vlaanderen voor een gesprek met Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Het hoofdberoep van Josje is zangeres. Ja, daar kennen de meeste mensen mij van. Josje heeft nog steeds plannen om te gaan zingen maar hoe dat praktisch zal verlopen, daar is ze nog niet over uit.

Zingen is iets wat ik het liefst doe, wat ook het best mij me past of waar ik het meest mijn ei bij kwijt kan. Maar ik neem wel rustig de tijd om - zeker na K3 dat heel intens is geweest - om even rustig uit te zoeken wat wil ik en wat het meest bij me past. Ik ben met verschillende mensen uit België en Nederland aan het praten. Ik weet al wel wat ik wil doen maar je moet ook de juiste mensen vinden. Ik ben nu een beetje aan het uitzoeken wie in dezelfde vibe zit als ik. Maar over het genre wil Josje nog niets kwijt. Ik wil nog niets in een hokje stoppen voor het effectief bestaat.

De presentator is uiteraard benieuwd of Josje nog contact heeft met de andere meisjes van K3. Nou, ik heb ze niet meer gezien maar ik ben natuurlijk ook veel weggeweest. Ik heb niemand echt gezien, lacht Josje. Ja, we hebben nog steeds onze groeps-chat en daar sturen we zo nu en dan wel eens een berichtje naar elkaar. Die groeps-chat is alleen voor de leden van K3 en er komt niemand anders bij. En wat blijkt? De oude K3 is nog steeds actief. We hadden laatst het idee om nog eens samen met de groep voor de gijn nog eens naar Groningen te rijden in ons busje. Ja, leuk, naar Groningen op en neer, nog eens 6 uur samen in de auto.

Conclusie: Josje en Kristel lijken dus niet echt ruzie te hebben en dat is dus goed nieuws. Maar dat betekent niet meteen dat ze snel zullen afspreken. Of toch?

Bio van Josje Huisman

Meer Over:

Josje Huisman

Bio van Dorothee Dauwe, Maarten Vancoillie en K3