.
News Image

Josje is zondebok van K3

Josje ontkracht verhalen op tv.


K3 is nog steeds razend populair. De groep was dinsdagavond te gast in RTL Late Night, een talkshow met Humberto Tan. Het drietal werd uiteraard gevraagd naar de reden voor de grote personeelswissel bij K3. Het valt de meisjes wel op dat iedereen (behalve de pers dan) veel liever voor de meisjes is. Ieder gezin heeft wel iemand in huis die fan van K3 is. Presentator Humberto Tan haalde alle mogelijke redenen voor de split aan. Het wurgcontract waarin zou staan dat Josje slechts 3.400 euro per maand zou verdienen, het opstapje naar shoot, enzovoorts waren mogelijke redenen voor het stoppen bij K3.

Josje Huisman doet alle verhalen die in de media de ronde gaan af als onzin. Zelf noemt ze zichzelf op tv de zondebok van de groep. Ik denk dat mensen altijd wel op zoek zijn naar een zondebokje en dat ik de ongelukkige ben, aldus Josje. Weet je, zoiets beslis je niet van de één op de andere dag. Ook niet in je eentje. Het is gewoon héél kort door de bocht wat er allemaal is geschreven. Ik kan al die verhalen ontkrachten.

En dan volgt dé vraag: Wat is dan het echte verhaal? Josje probeert de vraag af te wimpelen door te vragen of Humberto Tan de persconferentie niet heeft gehoord maar met dat antwoord is de presentator niet tevreden. Karen snelt Josje meteen te hulp: We wisten dat zoiets zou gebeuren. Wat we ook zeiden op de persconferentie, ze gingen er zo wie zo hun eigen verhaal van maken. Sorry, maar dat was het. Voor het eerst is er ook sprake van een termijn voor een verlenging van K3. Op de persconferentie in maart werd de vraag gesteld voor welke periode de meisjes zich hadden moeten engageren. Kristel heeft het over een periode van drie jaar. Kristel is K3 verre van moe maar misschien was ze wel voldaan. Josje is blij dat ze een hele periode van K3 deel uit mocht maken en is van mening dat de stempel die K3 op haar gedrukt heeft helemaal niet nadelig zal zijn. De meisjes zullen trouwens niet in een zwart gat vallen na K3, al zijn er nog niet meteen concrete plannen. Karen, Josje en Kristel hebben dan ook nog ruim 10 maanden om die plannen te smeden.