.
News Image

Josje Huisman: 'ze stelt nu al niets meer voor'

Harde woorden in Dag Allemaal over Josje Huisman.

 


Eind deze week valt het doek over K3 voor Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman. Wat Josje gaat doen van zodra haar contract bij K3 afloopt is niet echt duidelijk.



Het weekblad Dag Allemaal bloklettert deze week:

Karen en Kristel zitten lekker safe, maar...wat nu met Josje?

Haar beste vriend: 'eerst haar hoofd leegmaken'.

In Nederland: 'ze stelt nu al niets meer voor'.'



Nou, dat is niet echt leuk om te lezen denken wij dan. Josje is momenteel niet bereikbaar wegens een korte vakantie in New York. Maar ongetwijfeld zal ze het artikel met veel aandacht lezen als ze weer in Vlaanderen is;

Het is een feit dat Kristel en Karen weten wat ze gaan doen na K3. Kristel gaat het management van K3 doen en Karen gaat volgende week eindelijk een nieuw gsm-nummer aanvragen. Blijkbaar heeft iedereen mijn nummer en dus bellen ze me voor alles en nog wat. En weet je wat? Ik kan niet neen zeggen, vertelde ze ons tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren.

Wat Josje gaat doen is een groot vraagteken. Nu heeft zij de afgelopen jaren wel behoorlijk goed verdiend bij K3, toch is zij in tegenstelling tot Karen en Kristel geen multi-miljonair geworden.

Dag Allemaal is benieuwd wat Josje in de toekomst gaat doen maar kan er ook geen pasklaar antwoord op geven.



Wat ik deze zomer ga doen? Al m'n inspiratie, modefratsen en dresscodes in een boek bundelen! Het wordt een stijlgids met de titel #DresscodeJosje. Eind augustus/begin september in België én Nederland verkrijgbaar. Leuk toch!, schreef Josje onlangs op Instagram.

Josje was twee jaar geleden in Nederland te zien in het programma Fashion Planet maar voor het overige had zij in Nederland - naast de optredens voor K3 - niet veel werk vertelt De Telegraaf-journalist Harrie Nijen Twilhaar aan Dag Allemaal.

Maar die serie dateert van 2014 en is geflopt. En wat heeft dat meisje sindsdien nog gedaan? Ik moet al diep graven om me iets van belang te herinneren. En over enige tv-plannen heb ik niks gehoord, vertelt Harrie aan het Vlaamse weekblad. Ze is in Nederland geen hot item meer, eerder iemand die - ook al is ze nog een K3'tje - nu al wegzinkt in de anonimiteit. In de Grote Stilte, vult Harrie Nijen Twilhaar verder aan.



Als er één iets is waaraan Josje niet denkt, is het werken. Momenteel geniet K3 van een welverdiende maar wel vrij korte vakantie. Na het afscheidsweekend heeft Josje alweer een vakantie gepland en zou ze een maand lang naar Zuid-Amerika trekken. Daar zou ze volgens haar goede vriend Jody Van Geert haar hoofd gaan leegmaken. Ja, die songteksten van K3 mogen er dan echt wel uit.