.
News Image

Josje Huisman opnieuw uit de kleren

Josje opnieuw naakt tijdens fotoshoot.


Het minste wat je mag zeggen is dat Josje er mag zijn. Daar kunnen Kevin Janssens, Johnny de Mol, Gert Verhulst en wie weet wie nog allemaal echt wel over meespreken. Josje is met haar 30 jaar de jongste van de oude K3 en ze mag er echt wel zijn. Voor velen is Josje de brutale van K3 maar Josje is gewoon zichzelf. Ze is wie ze is en daar schaamt zij zich allesbehalve niet voor. En ja hoor, Josje laat ook zien wat ze in huis heeft.



Een tijdje geleden had Josje een sexy body shoot met Josje Huisman. De shoot dateert al van een hele tijd geleden, nog lang voordat Josje haar laatste optreden bij K3 in de Lotto Arena van Antwerpen deed. Niet alleen voor Karen en Kristel is het K3-tijdperk voorbij, ook Josje kan zich nu volledig laten gaan. Voor de lens van de fotograaf van het tijdschrift Grazia toonde Josje zich van haar 'andere' kant. Tijdens de fotoshoot zien we een stoere Josje die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Josje is niet vies om haar lichaam te tonen. Enkele weken geleden zorgde Josje nog voor heel wat heisa toen ze een naaktfoto van zichzelf op Instagram zette.



En ook nu weer gaat Josje verder dan ooit. Josje is niet vies van een beetje sexiness en daar is niets mis mee vinden wij. Josje poseerde tijdens de shoot met verschillende oufits. De ene outfit is al wat mooier dan de andere en enkele outfits zijn al wat minder bedekkende dan de andere.

Josje heeft niet echt één bepaalde kledingstijl vertelt ze in een interview met Grazia. Mijn eigen kledingstijl? Dat vragen heel vele mensen en dat vind ik echt wel moeilijk omdat dat niet meteen onder één stijl valt. Ik hou van vanalles en nog wat en ik voel me elke dag anders. Dus het gaat bij mij van girlie naar stoer, van rock 'n' roll tot romantisch. Josje heeft nog een tip voor de meiden onder ons: Elke avond je gezicht wassen en je tanden poetsen maar vooral slapen, veel slapen. Ik heb echt veel slaap nodig voor mij persoonlijk. Het is bovendien leuk slapen. Dat lijkt mij een gouden tip.