.
News Image

Jonas Van Geel is getrouwd!

Jonas Van Geel is een getrouwd man!


Het was de bedoeling dat Jonas Van Geel en James Cooke vrijdagavond rond 22.30 uur zouden trouwen maar dat liep even anders uit. De opname van Jonas & Van Geel werd bijgewoond door 500 kijklustigen die elk 12 euro hadden betaald om getuige te zijn van het mooie moment. Maar de opname liep serieus uit en het was al een stuk na middernacht toen Mario de eer en het genoegen had om Jonas Van Geel en James Cooke in de echt te verbinden. Hét showbizzhuwelijk van het jaar was het volgens An Lemmens die voor de gelegenheid samen met Laura Tesoro het derde deel van Jonas & Van Geel mocht presenteren. James had het hele gebeuren georganiseerd, tot de kledij van Jonas toe. Jonas Van Geel liet het zich overkomen. Na de huwelijksceremonie werd er een feestje gebouwd in de studio’s van vtm. De 500 aanwezigen genoten van het moment waarop Jonas Van Geel en James Cooke het feest openden op Can't Stop The Feeling van JustinTimberlake.

James had werkelijk voor alles gezorgd: tot een grote bruidstaart toe waarvan gesmuld kon worden. Toch ging de interesse van de feestvierders vooral naar het bruidspaar: Iedereen probeerde een selfie of een foto van Jonas Van Geel en James Cooke te scoren. Er werd tot in de vroege uurtjes gefeest in de studio van VTM. Niet zozeer omwille van het huwelijk maar wel omdat het de allerlaatste opname van Jonas & Van Geel voor dit seizoen was én dat dit huwelijk 6.000 euro heeft opgeleverd voor De Rode Neuzendag.

Dinsdag ziet u in Jonas & Van Geel alle beelden van hét showbizzhuwelijk van het jaar maar je kan ook al foto's bekijken in ons fotoboek en straks mag je ook nog enkele filmpjes verwachten.

Bio van Jonas Van Geel en James Cooke

Bio van Justin Timberlake

Meer Over:

Justin Timberlake VTM