.
News Image

Johan Verstreken nog steeds in het ziekenhuis

Hoe gaat het nu met Johan Verstreken?


Dikke pech voor Johan Verstreken. De presentator werd vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De presentator voelde zich donderdag tijdens de uitzending van De Ideale Wereld op VIER al niet kerngezond maar nadien ging het van kwaad naar erger. Hij kwam uiteindelijk op spoed terecht.

En daar is Johan nog al enkele dagen in behandeling. Volgens zijn dokter had Johan eerder dit dag een voedselvergiftiging opgelopen. Johan wou nadat hij een flinke spuit kreeg zijn afspraak nakomen en trok ondanks het feit dat hij 39° koorts had toch naar het Brusselse voor de opnames van De Ideale Wereld.

Omdat het van kwaad naar erger ging met Johan besloot hij toch naar het ziekenhuis te trekken. Daar werd Johan meteen opgenomen. Johan hoopte snel weer thuis te zijn maar helaas voor hem is dat anders uitgedraaid. Hoelang Johan in de kliniek moet blijven is nog steeds onduidelijk. Zijn darmen zijn herstellende en de koorts die Johan had is ondertussen flink gezakt maar hij is nog niet gezond verklaard. Een bijkomende rustperiode zal wellicht nodig zijn. En dat is dikke pech voor Johan Verstreken. De man had deze week een drukke agenda. Volgende week verschijnt namelijk zijn boek en hij had heel wat interviews op de planning staan. Die interviews zijn uiteraard geschrapt. Zijn darmen zijn herstellende en zijn koorts al een stuk lager.