.
News Image

Jo Vally heeft wat te vieren

Jo Vally neemt opvallend peterschap op zich.


Hett woonzorgcentrum Armonea De Wand te Laken kreeg dinsdag Jo Vally over de vloer. Jo kwam er (voorlopig toch nog niet) geen plekje reserveren voor zijn oude dag maar hij nam wel het peterschap van het woonzorgcentrum op zich.

Marijke Delannoo, directrice Armonea De Wand, had een tijdje geleden de bewoners al verteld dat een bekend iemand het peterschap op zich zou nemen. We hoorden onze bewoners dagelijks gniffelen over wie het zou zijn. Ze kijken er zo naar uit…” De verrassing was dan ook groot toen ze dinsdagochtend Jo Vally het woonzorgcentrum binnen zagen komen.

.

In juni 2015 opende Armonea De Wand in het centrum van Laken, pal op de grens met de groene Brusselse Rand. De Wand is een levendige gemeenschap dat een warme thuis biedt aan 122 senioren, die in een aangenaam woonkader genieten van het modernste comfort. Zo hebben zij een eigen chef-kok in huis, ruime zonneterrassen, en een modern café. Er zijn ook aangebouwde assistentiewoningen voor mobielere senioren die privacy willen, met hulp steeds nabij. Dit huis kan niet meer vergeleken worden met de klassieke rusthuizen zoals we die kennen.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally