.
Iedereen K3
zondag 13 augustus 2017

Jindra uit K3 Zoekt K3 zoekt dringend 10.000 euro

Help jij Jindra uit de nood?


Jindra van Schaijk kennen we allemaal nog van haar deelname aan K3 Zoekt K3. De getalenteerde Nederlandse moest het slechts in de ultieme finale afleggen tegen Klaasje Meijer, die uiteindelijk Josje zou opvolgen als de nieuwe blonde van K3. Maar Jindra is niet bij de pakken blijven zitten…

Jindra van Schaijk toonde tijdens K3 Zoekt K3 hoe getalenteerd ze is. Toen iemand anderhalf jaar geleden zei dat ze eens haar eigen liedjes moest gaan schrijven, schrok ze, want met songwriting had ze geen ervaring. Maar Jindra is niet iemand die snel opgeeft. Al snel kon ze al haar opgekropte gevoelens kwijt in haar muziek.

En nu is Jindra eindelijk klaar om haar eigen muziek los te laten op Vlaanderen en Nederland. Maar daarvoor heeft ze onze hulp nodig. Muziek maken kost heel wat geld en Jindra heeft dan ook een crowdfunding gestart om voldoende centjes te verzamelen om haar eerste EP uit te brengen.

Ben jij ook benieuwd naar Jindra’s eerste CD met persoonlijke Nederlandstalige liedjes, stoer, lief, pittig, romantisch? Dan kan je nu reeds je exemplaar bestellen via onderstaande link. Doneren kan vanaf 10 euro en vanaf 15 euro krijg je een digitale download van de liedjes. Je kan Jindra’s project echter ook steunen door kaartjes voor het releasefeest te kopen, of een huiskamerconcert te boeken, en er zijn nog heel wat meer mogelijkheden om Jindra te helpen haar muzikale droom waar te maken.

Jindra heeft minimaal 9500 euro nodig om haar EP uit te brengen. Momenteel heeft ze van dat bedrag reeds zo’n 4.000 euro verzameld. Al een mooi bedrag maar er is meer nodig. Ben jij benieuwd naar Jindra’s muziek? Wil jij Jindra’s prachtige stem laten weerklinken door jouw boxen? Via onderstaande link kan je Jindra’s project ontdekken en financieel steunen.