.
News Image

Jill Shaw opent pop-up store tijdens Antwerp Fashion Weekend

Fashionmerk SHAW maakt voor het eerst de stap naar offline retail


Singer-songwriter Jill van Vooren, bekend onder de naam Jill Shaw, opent op 5 oktober haar eerste pop-up store in hartje Antwerpen. Deze wordt mede door retail kassasysteemaanbieder Lightspeed mogelijk gemaakt, die online ondernemers helpt de stap te nemen naar offline. De 23-jarige e-commerce onderneemster begon haar succes online op ByJillShaw.be en krijgt vanaf 5 tot en met 30 oktober de unieke kans om een maand lang de SHAW pop-up te runnen.




Pop-up stores zijn inmiddels geen trend meer in de mode-industrie, maar een nieuw kanaal voor online ondernemers om het bereik van hun merk te verbreden. Lightspeed biedt ondernemers daarom de kans om te ervaren hoe het is om hun online assortiment ook offline te verkopen. Na de succesvolle Lightspeed pop-up edities van onder andere Kanye West, Spinnin’ Records en Glamour, is Jill Shaw de volgende ondernemer die de deuren van haar eigen pop-up winkel opent.


Shaw: “De samenwerking met Lightspeed is voor mij een ongelofelijk coole opportuniteit om mensen mijn merk te kunnen laten beleven. Dankzij Lightspeed kunnen mijn klanten nu mijn collectie aanraken en proberen. Een online shop laat het deels nog over aan onze fantasie, maar in mijn eigen pop-up kan ik de complete lifestyle achter SHAW in het echt uitwerken.”




Zelfstandige ondernemingen geven variatie aan het straatbeeld, en Lightspeed is ontstaan uit de overtuiging dat juist deze ondernemers efficiënte tools nodig hebben om hun zaak te runnen. Lightspeed kan meer dan alleen afrekenen, en biedt software-oplossingen die het leven van zelfstandige ondernemers gemakkelijker maken en zorgen voor een betere customer experience voor hun klanten.


Een voordeel van een pop-up is dat ondernemers tijdelijk een winkel kunnen runnen zonder vast te zitten aan een huurcontract. Het Lightspeed iPad-kassasysteem maakt dit mogelijk, met een kassa die overal gebruikt kan worden dankzij de cloud-gebaseerde software. Het Lightspeed kassasysteem laat online en offline verkooppunten samenkomen, waardoor het zich goed leent voor omnichannel ondernemen.




De tijdelijke winkel opent vrijdag 5 oktober officieel haar deuren voor het publiek, vlak voor Antwerp Fashion Weekend op 6 en 7 oktober. De zaak is gevestigd op de Lombardenvest 22 in Antwerpen, in het midden van de modebuurt. De store wordt door Lightspeed en Jill Shaw samen gehost. De herfst/winter collectie 2018 zal in de rekken te vinden zijn, deze bestaat onder meer uit intimates, comfy loungewear, kimono’s en accessoires.

Bio van Jill Shaw

Meer Over:

Jill Shaw