.
News Image

Jeroom heeft een nieuwe werkgever

Opvallende carrièreswitch voor Jeroom.


Jeroom is sinds kort creatief directeur bij The Foodmaker. Hij zal de unieke positionering van het merk versterken en zal zorgen voor kunstwerkjes van verpakkingen en de algemene look & feel van het merk. “Ik vind The Foodmaker een geweldig concept: ze bieden gezonde en heerlijke salades en maaltijden aan voor een aanvaardbare prijs. Een Belgisch merk waarin ik enorm geloof en mijn snor wil zetten”, licht de cartoonist toe. Binnenkort lanceert The Foodmaker als eerste merk biologische maaltijden bij Delhaize, een echte primeur. De verpakkingen werden ontwikkeld door de cartoonist en er zullen tassen en mokken gelanceerd worden in samenwerking met het Belgische Royal Boch.



De gelijkenissen tussen de merken Jeroom en The Foodmaker zijn legio: ze zijn allebei aan een sterke opmars bezig en hebben een uniek karakter. “Het klikte meteen met Lieven Vanlommel en toen hij me vroeg om de handen in elkaar te slaan, heb ik geen moment getwijfeld”, licht de cartoonist toe. “The Foodmaker heeft een unieke positionering: ze geloven rotsvast in gezonde en lekkere maaltijden voor een aanvaardbare prijs. Ze produceren alles zelf en hebben een enorm ondernemingsinstinct.” Jeroom wordt creatief directeur van het merk en zal zorgen voor kunstwerkjes van verpakkingen en de algemene look & feel van het merk.



Een voorbeeld van de sterke opmars van The Foodmaker is niet alleen de opening van de negende shop in Gent, maar ook de lancering van honderd procent biologische maaltijden bij Delhaize. Een primeur voor de retailer. “Delhaize is altijd fan geweest van The Foodmaker en Starmeal, het bedrijf achter het merk. Ze gaan honderdtwintig procent voor gezonde maaltijden en zetten meer en meer in op biologisch. Het is nu voor de eerste keer dat we biologische kant-en-klare maaltijden zullen aanbieden van een merk. Dat dit een Belgisch merk is met een sterke overtuiging in biologisch en gezond, vinden we fantastisch”, zegt Roel Dekelver, woordvoerder bij Delhaize. Er zullen tien verschillende maaltijden worden gelanceerd in februari: vijf frisse salades en vijf warme maaltijden met meer dan vijftig procent groenten en alles honderd procent biologisch.


Bio van Jeroom

Meer Over:

Jeroom