You are here

Jeroen Meus opent nooit nog een restaurant

21/04/2017 06:30-

Hij is er wel heel zeker van.

De sluiting van Jeroen Meus' restaurant Luzine veranderde zijn leven, zegt hij in het weekblad Primo. Naar eigen zeggen is de bekende kok pas beginnen te leven sinds hij zijn restaurant heeft gesloten. Een jaar heeft het afkicken geduurd, maar nu draait hij naar eigen zeggen volledig mee in de maatschappij en geniet hij volop van het leven.
Uiteraard zijn er dingen die Jeroen mist, zoals het cliënteel, de collega's, het koken zelf en er alles aan doen om de klanten tevreden te stellen. De boekhouding, de leveranciers en vooral de regeltjes heeft hij nog geen seconde gemist. Jeroen Meus is enorm opgelucht en het is volledig uitgesloten dat hij ooit nog een restaurant zal openen. Die stress wil hij niet meer meemaken, maar koken wil hij wel blijven doen. Zijn zoontje George is 4,5 jaar en Jeroen hoopt dat hij het niet in zijn hoofd haalt om een restaurant te openen, maar als hij het echt wil zal de televisiekok hem daarbij helpen.

Momenteel kan Jeroen Meus zijn ei kwijt in het programma Goed Volk, waarbij hij de wereld rondtrekt om op plaatsen te komen waar weinig mensen mogen komen. Via de keukendeur treedt hij binnen in die mensen hun leefwereld.
Goed Volk is iedere dinsdag om 20.35u te bekijken op Eén.

Tekst: Nico Vanaken

Meer nieuws over:

Jeroen Meus, Goed Volk, Eén

Gerelateerde foto's:

Voorstelling Maaltijden StarMeal

Jeroen Meus - 15/10/2013

Huwelijk

Jeroen Meus - Leuven - 10/08/2013

Gerelateerde bio's: