You are here

Jens Dendoncker ambassadeur Epilepsie Liga

06/12/2017 06:56-

"Laat epilepsie niet in de weg staan van je dromen"

Dinsdagavond was Jens Dendoncker te gast in 'Van Gils & Gasten' end aar was een goede reden voor: hij kwam er zijn ambassadeurschap voor de Epilepsie Liga bekendmaken.
Jens wil zich graag engageren als ambassadeur om het taboe en onwetendheid rond deze aandoening te doorbreken. Hij is zelf ervaringsdeskundige en ondanks zijn epilepsie, die toch een behoorlijke impact heeft op zijn dagelijkse leven, heeft Jens ondertussen bewezen dat men ook met deze ziekte veel kan bereiken. Na de première en start van het speelseizoen van zijn eerste zaalshow 'Bang Van Dendoncker', neemt hij nog de tijd om de liga een hart onder de riem te steken met zijn engagement voor dit ambassadeurschap. Jens hoopt oprecht met deze stap zijn steentje te kunnen bijdragen om alle mensen die met deze ziekte kampen te inspireren.

De Epilepsie Liga is een vzw met als missie het bevorderen van het welzijn van mensen met epilepsie. Hierbij wordt er tijdens de werking gefocust op drie doelgroepen, namelijk mensen met epilepsie, professionelen en het brede publiek. De Raad van Bestuur bestaat uit professoren, artsen en mensen uit Vlaanderen elk op hun eigen manier verbonden zijn met epilepsie. De Liga ontvangt geen enkele vorm van structurele financiële ondersteuning en is dus aangewezen op externe steun. Hierbij geldt het motto "alle beetjes helpen" en voor elke gift zijn ze zeer dankbaar. Dankzij de giften kunnen zij hun missie verder ontwikkelen en uitvoeren.

Meer nieuws over:

Jens Dendoncker, Van Gils & Gasten

Gerelateerde bio's: