.
Lasgo
zaterdag 15 april 2023

Jelle van Dael: “Hij had mij liever voor zich alleen”

Nu is hij haar grootste fan

Jelle van Dael was pas achttien toen ze begon als zangeres van Lasgo. Dat was een erg mooie tijd, maar heimwee naar de tijd van toen heeft Jelle niet.

“Ik beleefde toen het succes minder bewust dan nu. In mijn drukste weken deed ik zestien optredens, van woensdag tot zondag. Dat was heel pittig. Dat doe ik niet meer. Dan liever zes optredens waarbij ik me volledig kan geven. Ik heb geleerd om bewuster in het leven te staan en in drukke periodes ook rust te nemen, door bijvoorbeeld te mediteren”, zegt Jelle in Story.

Voor Jelles zoon, Kellen, was het soms moeilijk om dat te plaatsen. Hij begreep niet dat mensen de aandacht wilden van zijn mama.

“Hij had mij liever voor zich alleen. Maar nu komt hij graag naar mijn optredens kijken. Hij is enorm fan van mijn nieuw nummer ‘Lovedrunk’. Hij had het nog maar één keer gehoord en hij zong het al onderweg naar school. Een goed teken!”

Kellen lijkt alvast het talent te hebben van zijn mama, want als we haar mogen geloven dan kan hij goed toon houden en teksten onthouden. “Hij heeft het wel in zich. Hij toont ook steeds meer interesse in muziek. Ik wil hem ook niet pushen, maar hij wil graag piano of gitaar leren spelen. Binnenkort ga ik een leraar aanspreken, want zelf heb ik daar weinig geduld voor.”