.
News Image

Jeansbroek Selah Sue onder de hamer voor goede doel

Onder andere ook Elton John, Usher en Victoria Beckham doneren jeans


Fans van Selah Sue kunnen deze week hun hart ophalen bij veilingsite Catawiki. Daar wordt op dit moment namelijk een gedragen spijkerbroek van de populaire Belgische zangers geveild. Selah Sue doneerde haar spijkerbroek aan de 'Jeans for refugees' veiling, waarbij de opbrengst gaat naar de internationale hulp aan vluchtelingen. Naast de Vlaamse zangeres doneerden tal van andere wereldberoemde artiesten, acteurs en modellen hun spijkerbroek voor deze veiling op Catawiki. Er kan ook geboden worden op de gedragen jeans van onder andere Elton John, Kate Moss, Claudia Schiffer, Harry Styles, Sam Smith, Ozzy Osbourn, Usher, Daniel Radcliffe, Emma Watson en Victoria Beckham.



‘’Ik ben blij en trots om deel uit te maken van dit project. Ik denk dat de belangrijkste reden is dat we hier op aarde zijn om elkaar te helpen. Dus ik ben echt blij dat ik de kans had om te helpen’’, aldus Selah Sue.

Spijkerbroek wordt kunstwerk



Het 'Jeans for refugees' project is het geesteskind van kunstenaar Johny Dar. Hij beschilderde alle door celebs gedoneerde spijkerbroeken. Johny Dar over de broek van Selah Sue, ‘’De beschildering op de spijkerbroek laat de twee kanten van Selah Sue zien. De achterkant is een bloementuin waar zij zich kan terugtrekken en verjongen, de voorkant toont haar wilde strijders kant die de weg leidt’.



Veilingmeester Albert Goldenbeld van Catawiki geeft aan dat het om een bijzondere veiling gaat: ''Je biedt niet alleen mee op een door een celeb gedragen spijkerbroek, maar ook op een prachtig kunstwerk dat je ingelijst aan de muur kunt hangen''. Wie interesse heeft in de spijkerbroek van Selah Sue moet snel zijn. De veiling sluit komende zondag. Het huidige bod staat op 500 euro.



De 'Jeans for refugees' veiling eindigt aanstaande zondag en is te bekijken via: www.catawiki.be/JeansForRefugees-veiling

Bio van Selah Sue

Meer Over:

Selah Sue