.
Guy Neve
zondag 19 februari 2017

Jarige Guy Neve trakteert zijn fans met nieuwe single

Guy Neve is jarig en dat zullen we geweten hebben.


Vandaag is het feest ten huize Guy Neve, want de 'gentleman crooner' verjaart! Ter gelegenheid van deze bijzondere dag, trakteert Guy zijn fans op een gloednieuwe single en bijhorende clip. 'Darling I Love You' is de titel van het nieuwe nummer en we hebben zo'n vermoeden dat deze traktatie wel gesmaakt zal worden!

Midden 2015 werd de Guy Neve trein op de rails gezet. Na wat proefrijden werden de eerste wagonnetjes aangekoppeld. De eerste singles deden het prima, een eerste wolk enthousiasme steeg op. In 2016 denderde de trein met volle vaart door het Vlaamse landschap, want het album 'Vitaal' had ondertussen de harten van heel wat mensen veroverd. In 2017 spoort ‘gentleman crooner’ Guy Neve op hetzelfde elan verder. De formule “Popcorn oldies en classics overgoten met een Nederlandstalige tekst” werkt! De gloednieuwe single is een eerste wapenfeit in dit nieuwe jaar, maar daar zal het zeker niet bij blijven.



Met de titel 'Darling I Love You' zet Guy ons een beetje op het verkeerde spoor. Enkel de titel en een tweede zinnetje worden in het Engels gezongen, maar in de rest van het nummer houdt hij het bij het Nederlands. 'Darling I Love You' was exact 40 jaar geleden een internationale hit voor de Vlaamse band 'The Classic Illustration'. “Darling I Love You” had in 1977 al de kracht om mensen met aan het dansen te krijgen en dat is nu net iets wat Guy Neve ook graag wil: zijn publiek op de dansvloer brengen. Met “Darling I Love You” komen de muzikale troeven van Guy Neve helemaal naar boven. Hij zingt het nummer met bravoure, bezieling en energie...er is geen ontsnappen aan! Dit is een uitnodiging, een ticket, om - met deze nieuwe plaat - op de Guy Neve express te springen!

Bio van Guy Neve

Meer Over:

Guy Neve

Bio van The Classic Illustration